fbpx

Георги Ангелов

Здравейте, преди 4 години ми откриха ревматоиден артрит. Всичко започна първо с коляното на левия крак. Поду се като футболна топка и започна да прави температура. След това тръгнаха и глезените на двата крака по същия начин. Сутрин едвам ставах, напълно скован, дори не можех да ходя на работа.
Преминах през какви ли не доктори … даже първоначано мислеха че имам скъсан минискус. Правиха и какви ли не изследвания: на кръвта, на ставите, дори ходих и на магнитен резонанс и нищо…Откриха ми артрит и ми предложиха супер тежка артилерия от лекарства.
Един приятел ми спомена за капки Ставиксин. Той ги беше пил за дискова херния и каза ,че много са му помогнали. Веднага ги поръчах и започнах да пия Ставиксин по 3 пъти на ден. Това , което стана при мен ме изненада много. На 15ия ден от приема усетих ,че ставам по- добре. Сковаността ми намаля и можех вече да ходя на вън. До тогава нямах никакви шансове да излезна. Започнах лека , полека да се разхождам и да усещам ,че температурата ми в коляното я нямаше.
Пия вече повече от 9 месеца билковата тинктура Ставиксин и съм много щастлив , защото съм мнооого по- добре. Не си купих скъпите лекарства , които щяха да ми съсипат бъбреците и черния дроб и си продължавам Ставиксин. За тези , които търсят спасение… аз го намерих, това е спасението!
Георги Ангелов Враца

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро