fbpx

Георги Ангелов

Здравейте, преди 4 години ми откриха ревматоиден артрит. Всичко започна първо с коляното на левия крак. Поду се като футболна топка и започна да прави температура. След това тръгнаха и глезените на двата крака по същия начин. Сутрин едвам ставах, напълно скован, дори не можех да ходя на работа.
Преминах през какви ли не доктори … даже първоначано мислеха че имам скъсан минискус. Правиха и какви ли не изследвания: на кръвта, на ставите, дори ходих и на магнитен резонанс и нищо…Откриха ми артрит и ми предложиха супер тежка артилерия от лекарства.
Един приятел ми спомена за капки Ставиксин. Той ги беше пил за дискова херния и каза ,че много са му помогнали. Веднага ги поръчах и започнах да пия Ставиксин по 3 пъти на ден. Това , което стана при мен ме изненада много. На 15ия ден от приема усетих ,че ставам по- добре. Сковаността ми намаля и можех вече да ходя на вън. До тогава нямах никакви шансове да излезна. Започнах лека , полека да се разхождам и да усещам ,че температурата ми в коляното я нямаше.
Пия вече повече от 9 месеца билковата тинктура Ставиксин и съм много щастлив , защото съм мнооого по- добре. Не си купих скъпите лекарства , които щяха да ми съсипат бъбреците и черния дроб и си продължавам Ставиксин. За тези , които търсят спасение… аз го намерих, това е спасението!
Георги Ангелов Враца

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.