Здравей,

Казвам се Венера Василева.

МОЯТА ИСТОРИЯ:  Преди да избера да се занимавам с билко лечение, аз имах много сериозен животозастрашаващ проблем. В период от 7 месеца никой не можеше да ми постави правилна диагноза и аз бавно и постепенно умирах вкъщи. Тъпчеха ме с различни антибиотици  без резултат, до момент в който не стигнах сепсис и влезнах за един месец в болница. Там разпъната на кръст с абукати във вените, аз вегетирах между живота и смъртта. Много хора на моето място не успяваха да излязат от болницата живи, но аз успях! Тогава едвам ходейки по улиците казах, че ще открия лек както на моето състояние, така и на много други болести.  Дължах го,  дължах го за всички тези, които умряха и нямаха моя късмет, дължа за всички тези, които ще минат по моя път и ще се чудят какво да правят! Затова създадох тези билкови продукти, за да могат повече хора да се грижат за здравето си и да са  спокойни, че има лечение! Преминах много обучения, работа с професори от БАН, клинични проучвания на продуктите.

Нито за момент не съм спирала да разпитвам лекари, да задавам своите въпроси и на тези на клиентите си, но не бях удовлетворена от информацията която получавах.Изкарах много курсове по личностна и гещалт терапия ипсихология, курсове по йога ипо фитотерапия. Срещах се с хирурзи, трупах опит и знание.

Това, което отличава моите консултации е, че в тях споделям своя 15 годишен опит в  холистичната медицина, давам най-прекият път за постигане на добро здраве, спестявам много нерви, време и пари които би инвестирал ако сам тръгнеш да търсиш решение за твоя здравословен проблем. Изготвям специална диета, както и подпомагане с точните хранителни добавки за твоето състояние и за бързо лечение и възстановяване. Изготвям индивидуална система за правилна ментална настройка, за преодоляване на болестни нагласи и изграждане на правилна физическа и психическа индивидуална система.

КАК МОГА ДА ПОМОГНА?

  • имаш проблеми със стомашно-чревния тракт
  • проблем с опорно-двигателната система
  • проблеми със сърцето и съдовата система
  • паник атаки

и се чудиш как да ги решиш, то ти си на правилното място. Наясно си, че всичко, което си пробвал до сега не ти е свършило работа.

  • Знаеш, че операцията се прилага само при супер спешни и крайни случай и искаш да се излекуваш без химия!
  • Ако търсиш начин по който да изградиш едно солидно здравословно състояние.
  • Искаш да се радваш на живота без да пиеш лекарства и да обикаляш лекарските кабинети.
  • Искаш да се радваш на живота без да се плашиш, че утре можеш да се разболееш и да останеш инвалид на легло.
  • Искаш да се излекуваш и да си здрав, но не знаеш по кой път да поемеш, за да го осъществиш?

Сигурна съм, че имаш много въпроси без отговори, но вярвам, че с моя помощ ще намериш техните отговори и ще разполагаш с нещо повече. Ще разполагаш с най-оптималните и верни решения за лечение, през които са минали вече над 14 000 човека. Също така ще разполагаш и с моята подкрепа, за да си отново здрав!

Много мои клиенти вече са здрави и от хора, които трябваше да преминават през тежки операции, сега работят по кораби в Белгия. Други вместо да седят инвалидизирани с една торба хапчета и да се чудят как да свържат двата края от инвалидна пенсия, сега работят в Лондон и се радват на добър стандарт. Моя клиентка, след едногодишна борба с болестта, сега се радва на нова работа и гледа внучета. Това правя за моите клиенти. Защото така трябва да е…

СРЕЩА С МЕН:

Ако искаш да решиш важен за теб здравословен проблем аз ще работя в твой интерес. В моите консултации имам една единствена цел: ДА СЪМ ТИ ОТ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА,  за да ти помогна да си отново здрав!

Професионалист съм в това , което правя, но все още не мога да измина процеса вместо теб. Ти сам трябва да искаш промяната и да си готов веднага да действаш и да работиш за нея!

Консултацията е с продължителност от 60 минути и се осъществява по Zoom, Viber или телефон!

След консултация очаквам да приложиш всичко веднага в действие, защото колкото повече отлагаш, толкова по бързо намалява нейното влияние.

Записване на удобно време и час : badizdrav@abv.bg или се обади на 0897992495

ЕДНОКРАТНА СЕСИЯ

199 лв.  на 98 лв.

Включва: 1 сесия от 60 минути

Ще получиш ЯСНОТА за начина, по който да решиш твоя здравословен проблем, ще бъдеш отново здрав и енергичен.

Ако има нужда от режим, ще бъде изготвен такъв, както и за премахване на ограничаващи вярвания, които те спират на психическо нива да си отново здрав.

ПАКЕТ ОСНОВЕН

397 лв.  на 220 лв

Включва: 3 сесии от 60 минути

Детайлно ще обсъдим всичко за твоето здраве, за да видим къде са проблемните места. Ще намерим решение на проблемите. Ще организираме план за лечение, който ще ти служи за постигане на твоите здравословни цели.

ПАКЕТ МОНИТОРИНГ

1194лв.  на 488 лв

Включва: 6 сесии от 60 минути в рамките на 6 месеца

Предлагам менторинг, с който ще ти помогна да извървиш нужните стъпки, за да постигнеш лични здравни резултати, да се научиш да пазиш своето здраве дълги години напред!

Ще работим над проблемните зони на твоя здравословен проблем от ограничаващите вярвания до лошите ти навици! Ще изградим правилни навици, които ще ти помогнат да бъдеш здрав! Аз ти предоставям моите време, знания, умения, опит и ти решаваш как ще съм ти най-полезна! В удобно за теб време.

Предполагам, вече си разбрал, че искам да работя само с хора, които търсят начин да бъдат здрави, искат да са здрави, търсят промяната и са готови да платят нейната цена! Не работя с всеки, защото аз не променям хората насила! Ако си готов да работиш за твоето здраве, то заяви своя пакет!