КОНСУЛТАЦИИ ПРИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО!

АКО ИМАТЕ  КЛАПЕН ПРОБЛЕМ, СЪРДЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ, АРИТМИЯ, КАРДИОМИОПАТИЯ, СТЕНОКАРДИЯ ИЛИ АНЕВРИЗЪМ В СЪРЦЕТО!

консултацииАко страдаш от сърце, знай, че има лечение!

Хубавите новини са, че вече всеки може да  запази час за лична консултация с г-жа Василева , която преди 5 години се е излекувала от животозастрашаващ проблем със сърцето.

Помоща се  изразява в следното :

Консултация / скайп, имейл, телефон / в която вие ще научите :
-как да възстановите сърцето си . Какви продукти трябва да взимате , по колко трябва да ги  вземате  за да възстанови тъканите и клапите на сърцето си
-какви задължителни  добавки трябва да пиете за да укрепите мускула на сърцето
-какви храни да се приемате, какви да се избягвате
-от какви външни фактори трябва да се пазите , за да не получите необратими последици , като това е изключително важно!

Цената на консултацията е 98 лева.

Заплащането става  по банков път .

Ако сметнете, че моята консултация след 45 дни не ви е  помогнала  и нямате никакъв резултат , не е подобрено здравословното ви състояние  , ще ви върна парите.  Разбира се условието е да бъде приложено всичко , за да имате резултат! Ако изпълнявате всички неща, които са безценни и никой няма да ви каже, защото това са точни стъпки , които са изпитани и работят , вие  ще  се оправите и след време ще забравите за лекарствата и болниците . Това няма да ви го обещае нито един кардиолог, хирург или лекар!

Аз съм полезна на много хора и се надявам и на теб да помогна. Заяви своята консултация  още сега на :  zdravednes@abv.bg

д-р Хаджикостова

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ:
Консултация с доктор Хаджикостова / вътрешни болести/
Получавате  3 месечно наблюдение на личния здравословен статус.

Цена за един месец 149 лв. В нея се включва – наблюдение, препоръки, смяна на здравословен статус, смяна на хранителен режим според заболяването, изготвяне на специална диета, както и подпомагане с различни хранителни добавки. Изготвяне на индивидуална система за правилна ментална настройка , за преодоляване на болестни нагласи, изграждане на правилна физическа и психическа индивидуална система.

Регистрирайте се още сега на zdravednes@abv.bg

Ако искате да се почувствате по- жизнени, по- енергични и да промените здравословните си навици , да решите важен за вас здравословен проблем, не се колебайте да започнете промяната си още сега!