ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ с Венера Василева

Аз съм Венера Василева и от 12 години работя с хора, които имат проблеми със стомашно- чревния тракт, опорно- двигателната система, проблеми със сърцето и съдовата система. Тези хора разбират ,че това , което са прилагали до сега не им е донесло резултат, искат да се лекуват чрез билколечение, искат да са здрави и да постигнат добър здравословен статус.

МОЯТА ИСТОРИЯ:  Преди да избера да се занимавам с билколечение, аз имах много сериозен животозастрашаващ проблем. В период от 7 месеца никой не можеше да ми постави правилна диагноза и аз бавно и постепенно умирах в къщи , Тъпчеха ме с различни антибиотици  без резултат ,до момент в който не стигнах сепсис и влезнах за един месец в болница. Там разпъната на кръст с абукати във вените , аз вегетирах между живота и смъртта. Много хора на моето място не успяваха да излезнат от болницата живи, но аз успях! Тогава , едвам ходейки по улиците , казах ,че ще открия лек както на моето състояние, така и на много други болести.  Дължах го,  дължах го за всички тези , които умряха и нямаха моя късмет, дължа за всички тези, които ще минат по моя път и ще се чудят какво да правят ! Затова създадох тези билкови продукти , за да могат повече хора да се грижат за здравето си и да са  спокойни ,че има лечение! Преминах много обучения, работа с професори от БАН, клинични проучвания на продуктите .

Нито за момент не съм спирала да разпитвам лекари, да задавам своите въпроси и на тези на клиентите си, но не бях удовлетворена от информацията която получавах. Затова реших и се дипломирах допълнително  като химик технолог на лекарствени средства .Посетих семинари по личностна психология, курсове по йога , кусове по медицинска козметика, , срещах се с хирурзи , трупах опит и знание .

Това , което отличава моите консултации е ,че в тях споделям своя 15 годишен опит в  холистичната медицина, давам най –  прекият път за постигане на добро здраве, спестявам много нерви, време и пари които би инвестирал ако сам тръгнеш да търсиш решение за твоя здравословен проблем. Изготвям специална диета, както и подпомагане с точните хранителни добавки за твоето състояние и за бързо лечение и възстановяване. Изготвям индивидуална система за правилна ментална настройка , за преодоляване на болестни нагласи, изграждане на правилна физическа и психическа индивидуална система.

Много мой клиенти вече са здрави и от хора , които трябваше да ходят на тежки операции, сега работят по караби в Белгия . Други вместо да седят инвалидизирани , с една торба хапчета и да се чудят как да свържат двата края от инвалидна пенсия, сега работят в Лондон и се радват на добър стандарт. Моя клиентка, след едногодишна борба с болестта, сега се радва на нова работа и гледа внучета. Това правя аз за моите клиенти. Защото така трябва да е…

СРЕЩА С МЕН:

Ако искаш да решиш важен за теб здравословен проблем,  не се колебайте да започнеш промяната си още сега , пиши за консултация на badizdrav@abv.bg или се обади на 0897992495 за запазване на час за лична среща.