ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ с Венера Василева

Здравей,
Казвам сеВенера Василева и това е страницата на моите НЕтипични здравни консултации и менторинг,
Искам първо да те поздравя, защото щом си тук , значи със сигурност ще намериш това , което търсиш!
Хората са го казали : КОЙТО ТЪРСИ, НАМИРА!“
Ако имашпроблеми със стомашно- чревния тракт, опорно- двигателната система, проблеми със сърцето и съдовата система и се чудиш как да ги решиш, то ти си на правилното място . Наясно си ,че всичко, което си пробвал до сега не ти е свършило работа Знаеш, че операцията се прилага само при супер спешни и крайни случай и искаш да се излекуваш без химия! Търсиш ли начин по който да изградиш едно солидно здравословно състояние? Искаш ли да се радваш на живота без да пиеш лекарства и да обикаляш лекарските кабинети? Искаш ли да се радваш на живота без да се плашиш, че утре можеш да се разболееш и да останеш инвалид на легло? Искаш да се излекуваш и да си здрав, но не знаеш по кой път да поемеш, за да го осъществиш?
Сигурна съм ,че имаш много въпроси без отговори , но вярвам , че с моя помощ, ще намериш техните отговори, но и ще разполагаш с нещо повече . Ще разполагаш с най оптималните и верни решения за лечение, през които са минали вече над 14 000 човека, но също така ще разполагаш и с моята подкрепа, за да си отново здрав!

МОЯТА ИСТОРИЯ:  Преди да избера да се занимавам с билколечение, аз имах много сериозен животозастрашаващ проблем. В период от 7 месеца никой не можеше да ми постави правилна диагноза и аз бавно и постепенно умирах в къщи , Тъпчеха ме с различни антибиотици  без резултат ,до момент в който не стигнах сепсис и влезнах за един месец в болница. Там разпъната на кръст с абукати във вените , аз вегетирах между живота и смъртта. Много хора на моето място не успяваха да излезнат от болницата живи, но аз успях! Тогава , едвам ходейки по улиците , казах ,че ще открия лек както на моето състояние, така и на много други болести.  Дължах го,  дължах го за всички тези , които умряха и нямаха моя късмет, дължа за всички тези, които ще минат по моя път и ще се чудят какво да правят ! Затова създадох тези билкови продукти , за да могат повече хора да се грижат за здравето си и да са  спокойни ,че има лечение! Преминах много обучения, работа с професори от БАН, клинични проучвания на продуктите .

Нито за момент не съм спирала да разпитвам лекари, да задавам своите въпроси и на тези на клиентите си, но не бях удовлетворена от информацията която получавах. Затова реших и се дипломирах допълнително  като химик технолог на лекарствени средства .Посетих семинари по личностна психология, курсове по йога , кусове по медицинска козметика, , срещах се с хирурзи , трупах опит и знание .

Това , което отличава моите консултации е ,че в тях споделям своя 15 годишен опит в  холистичната медицина, давам най –  прекият път за постигане на добро здраве, спестявам много нерви, време и пари които би инвестирал ако сам тръгнеш да търсиш решение за твоя здравословен проблем. Изготвям специална диета, както и подпомагане с точните хранителни добавки за твоето състояние и за бързо лечение и възстановяване. Изготвям индивидуална система за правилна ментална настройка , за преодоляване на болестни нагласи, изграждане на правилна физическа и психическа индивидуална система.

Много мой клиенти вече са здрави и от хора , които трябваше да ходят на тежки операции, сега работят по караби в Белгия . Други вместо да седят инвалидизирани , с една торба хапчета и да се чудят как да свържат двата края от инвалидна пенсия, сега работят в Лондон и се радват на добър стандарт. Моя клиентка, след едногодишна борба с болестта, сега се радва на нова работа и гледа внучета. Това правя аз за моите клиенти. Защото така трябва да е…

СРЕЩА С МЕН:

Ако искаш да решиш важен за теб здравословен проблем аз ще работя в твои интерес В моите консултации имам една единствена целДА СЪМ ТИ ОТ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА,  за да ти помогна да си отново здрав!
Професионалист съм в това , което правя, но все още не мога да измина процеса вместо теб Ти сам трябва да искаш промяната и да си готов веднага да действаш и да работиш за нея!
Консултацията е с продължителност от 60 минути и се осъществява по Skype Viber или телефон!
След консултация , очаквам да приложиш всичко веднага в действие, защото колкото повече отлагаш , толкова по бързо намалява нейното влияние
Записване на удобно време и час : badizdrav@abv.bg или се обади на 0897992495

ЕДНОКРАТНА СЕСИЯ:
199 ЛВ
КАКВО ВКЛЮЧВА:
1 СЕСИЯот 60 минути
Ще получиш ЯСНОТА за начина по който да решиш твоя здравословен проблем, ще бъдеш отново здрав и енергичен
Ако има нужда от режим, ще бъде изготвен такъв, както и от премахване на ограничаващи вярвания , които те спират на психическо нива да си отново здрав

ПАКЕТ „ОСНОВЕН4
449 лв
Включва: 3 СЕСИИ ОТ 60 минути
Детайлно ще обсъдим всичко, с твоето здраве, за да видим къде са проблемните места Ще намерим решение на проблемите Ще организираме план за лечение , който ще ти служи за постигане на твоите здравословни цели

Пакет Менторинг
849 лв
Включва: 3 СЕСИИ ОТ 60 минути в рамките на6 месеца
Предлагам менторинг , с който ще ти помогна да извървиш нужните стъпки за да постигнеш твоите здравни резултати, както и как да се научиш да пазиш своето здраве дълги години напред!
Ще работим над проблемните зони на твоя здравословен проблем от ограничаващите вярвания до лошите ти навици! Ще изградим правилни навици, които ще ти помогнат да бъдеш здрав! Аз ти предоставям моите време, знания, умения, опит , а ти решаваш как ще съм ти най полезен! В удобно за теб време!

Предполагам, вече си разбрал, чеискам да работя само с хора, които търсят начин да бъдат здрави, искат да са здрави , които търсят промянатаи са готови да платят нейната цена! Не работя с всеки, защото аз не променям хората насила! Ако си готов да работиш за твоето здраве, то заяви своя пакет!

.