Какво казват другите за нашите продукти?

Мнение за тинктура Ставиксин:

Здравейте , казвам се Даниела Васева от София. Преди 3 години преживях голям кошмар , когато след два месеца ходене по кабинетите ми откриха медианна дискова херния L4-L5 L5-S1 и то с големи размери. Бях се отчаяла напълно. Имах жестоки болки и не можех изобщо да се движа. Близо 6 месеца лежах по болници, на инжекции и болкоуспокояващи и НИЩО не помогна. Побърквах се от болките в кръста и изтръпналия ми ляв крак. Почнах да не си усещам пръстите на крака, въобще не можех да ходя. Склоних за операция при един професор. Майка ми много се притисни от безпомощното състояние , в което бях изпаднала и реши да се среща с лекари. Един професор като видял снимката казал, че категорично съм за операция и то спешно. Както и да е – щом няма друг начин…
Тогава случайно една позната , която е имала начална форма на остеопороза и се е оправила ми препоръча преди да се оперирам да пробвам билковата тинктура Ставиксин. Реших за последно да направя опит , защото вече всичко бях пробвала и ефект нямаше….След два месеца бях насрочена за операция … но и до ден днешен не съм оперирана.
Започнах пиене на билковата тинктура Ставиксин и усещах след 14-15 дни леко подобрение. Не можех да бъда сигурна дали е от това и продължих пиенето на тинктурата. Между временно ми се оправи стомаха , защото лекарствата ми бяха съсипали червата и не можех да хапна нищо . От ден на ден ставах все по-добре. Болките в кръста постепенно намаляваха, започнах пак да си усещам левия крак…. и “проходих” отново.
Цял живот ще ви бъда благодарна, за това че ме изправихте на крака.
Сега моя позната пие билковата тинктура Ставиксин за артрит и виждам ,че и при нея нещата се подобряват!
Много благодаря, бъдете здрави!”

“Здравейте, казвам се Пламена Ангелова от Варна. Преди две години имах жестоки болки и подуване на някои от ставите на пръстите на ръцете, като повече подуването и болката бяха на дясната ръка. В един момент не можех да върша с ръцете си почти нищо. В покой ,както си стоя, подува се ставата от едната страна – като възелче с размер около 6-7 мм и започва да ме сърби и леко да боли. Направих изследвания за артрит и се оказа ,че го имам. Започнах ударни дози нестероидни противовъзпалителни, инжекции и пак хапчета. Увредих черния дроб и жлъчката , но подуването и сърбежа не отминаха. След поредната доза лекарства, моята лекарка ме посъветва да започна да пия билкова тинктура Ставиксин. В продължение на 8 месеца пих Ставиксина и уплътненията изчезнаха. Отока също. Всеки ден си мажех ръцете с билковия мехлем Венигрин за успокоение на сърбежите , които също затихнаха. Кожата ми стана нежна и мека . Сега пия билковата тинктура Ставиксин през месец. Един месец пия, един месец почивам и се чувствам добре. Мога да готвя, да мия съдове и да чистя. Преди това изобщо не можех да мия съдове. Изпълнявам вече всекидневните си задължения без проблем. Няма да се откажа от тази билкова тинктура Ставиксин, защото благодарение на нея аз се чувствам добре.  Ще пиша отзиви отново , след половин година.

“Здравейте, казвам се Силвия Петрова от София. Преди една година ми откриха дискова херния на Л5-С1, установена от ЯМР. Тогава, м.Януари на 2018 г , бях напълно отчаяна и търсех помощ от всевъзможни източници. Два пъти ми се наложи да лежа в болница , напълно обездвижена. Имах чувството , че бях изпила всички лекарства за дискова херния, които се предлагаха. Ходих на озонотерапия, пиявици, Павел Баня и …. до следващото изтръпване на крака,схващане и болки. Слава Богу, че наистина намерих спасение , и това се оказаха едни билкови капки Ставиксин, които ми ги предложи моята лекарка. В началото се отнесох леко скептично, но понеже нямах вече алтернатива /освен операция/ реших да се доверя . И така започнах пиене без прекъсване в продължение на четири месеца – от началото на юни до средата на октомври. Вече след втория месец определено виждах подобрение, след третия месец се чувствах много по-добре, а сега просто съм забравила за този проблем, нищо не ме боли, захапва, изтръпва….. Лекарката ми беше казала, че след третия месец оздравителните процеси ще продължават и действително така стана. Същността на оздравяването се изразява в следното – билката босфелия заедно с колагена и хиалуороновата киселина активират оздравителните процеси в съединителната тъкан /диска/, която започва лекичко да се свива, редуцира се и по този начин натискът намалява. Когато се пие и то по- продължително време, тези съставки се натрупват в организма и помагат на увредените междупрешленни дискове.
Тази година ще направя отново един курс на възстановяване. Много съм доволна и горещо го препоръчвам.”

Мнения на потребители за тинктура „ Здраве”:

Димитринка Иванова : Аз също си го взех и съм доволна от резултата до тук. Също имам синдром на раздразненото черво а симптомите са неприятни, но след като почнах да пия от тази тинктура Здраве, за по малко от месец оплакванията ми намаляха, почти изчезнаха но ще продължа да го пия до пълното излекуване.

Здравейте! Казвам се Катя Маркова на 36 години от Бургас.
Преди 7 години след раждането на дъщеря ми получих вътрешни и външни хемороиди, които периодично се възпаляваха, много кървяха и боляха. Отделно от това имах подуване на корема, куркане на червата, слуз в изпражненията. Дори само при изкарване на газовете изхождах слуз. Това беше при всяко ходене по голяма нужда. По принцип съм голяма паникьорка и веднага отидох при личния ми лекар. Той ме изпрати на гастроентеролог и така ми откриха и синдром на раздразнено черво и хемороиди. Предписа ми пробиотици и лекарства и ги пих близо месец. Ефекта беше минимален ,защото болките, куркането и газовете отново се появиха при спиране на лекарствата. Наложи се да пия и два антибиотика и това окончателно ме срина. Не можех да ходя на работа . Изхожданията ми станаха два – три пъти дневно с лека слуз в изпражненията,хемороидите ми се възпалиха много и вече имах и доста кръв при ходене по нужда. Това беше най- черният ми етап от живота, мислех си ,че никога няма да се излекувам и съм болна от най- лошото. И това беше до момента , в който в края на 2017 не прочетох за тинктурата Здраве и маслото от орех. Веднага започнах да ги пия и след 5-6 дни ходенето по голяма нужда беше само веднъж , а слуз почти нямаше. Взех си мехлема Венигрин за хемороидите и мажех непрекъснато щом влезнех в тоалетна. Другото, което ми направи впечатление е, че газовете и болките за един месец отшумяха, нямаше го това непрекъснато куркане и подуване в корема. Хемороидите ми се прибраха окончателно и кръвта изчезна. Билковата тинктура Здраве и маслото от орех ги пих 7 месеца непрекъснато и се отървах от голям ужас.
Нека всеки, които има същия проблем като мен да започне да пие тинктурата Здраве и маслото от орех и да се оправи. Не си мислете ,че имате най- лошото , а действайте и се излекувайте на време”

“Здравейте, казвам се Стела Георгиева . Преди две години след много тежък изкаран грип започнаха проблеми със стомаха и червата. Имах непрекъснати газове, оригване и къркорене на червата след всяко хранене. С тях дойдоха и доста честите позиви за дефекация – 2-3 след всяко хранене. Това състояние продължи близо година. На гастроентеролог ми откриха гастрит, рефлукс и спастичен колит. Пих лекарства , спазвах диета , но нямаше подобрение.
В интернет прочетох за тинктура Здраве и маслото от орех. Започнах да ги пия , като същевременно продължих диетата. Подобренито го почувствах още на третия ден , но къркоренето, подуването , газовете и колита изчезнаха след месец . Рефлукса ми заздравя. От близо една година приемам двата продукта и реших проблемите си със стомаха и червата. Те ми станаха любими и всеки ден ги пия , сега профилактично. Имах високо кръвно , като понякога стойностите ми стигаха до 180/140 . Забелязах ,че вече от година аз не съм имала проблем с кръвното и не съм взимала спешно хапче за сваляне. С билковата тинктура Здраве и маслото от орех аз реших много сериозни проблеми. “

Кристина Азарян домакиня:
Имах големи проблеми със стомаха. Откриха ми язва на дванадесетопръстника. Изпих много лекарства , но ефекта беше временен. Започнах тинктура „ Здраве” на шега , но само след месец усетих подобрение – паренето намаля, повдигането също. Продължавам да пия капките и се радвам ,че симптомите ми постепенно изчезват.Препоръчвам на хора , в моето положение.

Георги Инджев- супервайзор в телеком:
Семейството ми пие тинктура „ Здраве” вече повече от една година. Жена ми и откриха болестта на Крон, а сина ми , който е на 16 г започна да приема тинктурата , заради проблем с храносмилателната система . Личният ни лекар каза ,че не може да ни помогне и ние се ориентирахме към природните методи. За една година мога да кажа ,че общото състояние на съпругата ми се подобри и тя не ходи по 10 пъти до тоалетна всеки ден с кръв , а сина ми оправи куркането и газовете. Отървахме се от големи здравословни проблеми. Тинктура „ Здраве” я пробвах и е с мек и приятен вкус , който се пие с невероятно удоволствие. Горещо я препоръчвам на всички!

Мирослав Елчев – пенсионер:
Преди години ми откриха гастрит, а на колоноскопия и спастичен колит. Бях с непрекъснати болки в червата, куркане , подуване, газове , а за капак и хемороиди. Пих какви ли не лекарства, спазвах диети , даже приложих и гладуване , но с това още повече ми се задълбочи проблема. Случайно разбрах за тинктура ” Здраве ” и масло от орех с витамин Е и започнах курс на лечение. За хемороиди ползвах мехлем Венигрин. Първия месец почти нямах ефект, но на 50-ия ден от пиенето , ходенето по голяма нужда започна да не е проблем, хемороидите се прибраха, куркането , подуването и газовете намаляваха . Вече повече от четири месеца продължавам да вземам тинктура “Здраве”и понеже знам ,че е на билкова основа с определени билки за такъв вид проблем, трябва време да се натрупат в организма, аз почти се чувствам възстановен. Ще ги вземам докато на колоноскопия не покаже ,че проблема с колита е приключил напълно!


Отзиви за тинктура ” Венигрин”

Анна Мария певица:
С удоволствие използвам тинктура „ Винигрин”. Имах сериозни проблеми с кръвоносната система и проблеми с вените. Избрах да ползвам този продукт , защото в състава му има чудодейни природни билки и аз мисля ,че това е един много важен критерии при възстановяване. Освен тинктурата , като допълнение ползвам сутрин и вечер мехлема за вени “Винигрин” и мога да кажа ,че ефекта е поразителен. Препоръчвам да ползвате тези продукти. Ще ви харесат и най- вече ще ви помогнат!


Мнения за тинктура “Имуно”

Наталия Янсон, известен моден дизайнер в Латвия:
За чудесните свойства на тинктура „ Имунно” и за положителното му въздействие върху човешкото здраве знам отдавна. От една година добавям в менюто си капки от тинктурата сутрин и вечер и с удоволствие забелязах ,че зимата мина без никакъв проблем , нямах никакви настинки. Искам да отбележа, че започнах да ползвам тинктурата поради лош холестерол в кръвта и една лекарка ми го препоръча пред хапчетата , от които имах много лоши странични ефекти. Така , когато започнах да приемам капките , аз имах двойна полза- изкарах един сезон без болести и въстанових холестерола си. Работата ми е много динамична и обръщам сериозно внимание на здравето си. Продължавам да си купувам от тинктурата и се чувствам перфектно!

Доктор Валентин Павлов / личен лекар/:
Тъй като аз съм привърженик на естествените и природни продукти, въпреки ,че съм лекар , тинктура „ Имунно” беше за мен приятна изненада. Всяка сутрин и вечер взимам по 20 капки в чай . Досега аз често получавах алергични кожни реакции, боледувах всяка пролет и зима покрай моите пациенти и не можех със седмици да се възстановя. А с тинктура „ Имунно” е различно. Този продукт е подходящ както през зимата, така и в топлия сезон. Освен това капките са не само вкусни, но и изключителен източник на енергия и здраве. Това, което искам да пожелая е успех и нека да има още много нови продукти!

Весела Димчева от Стара Загора , пенсионер:
От дълги години , преди да дойде зимата и пролетта аз винаги съм болна. Пих алое, пих клеева тинктура , но резултата винаги е един – преди празници мен ме тръшва страхотен грип и оставам на легло. Пролетта пък започва една хрема и кашлица. Моя позната беше пила есента тинктура ” Имунно” и беше с много добри отзиви. Реших и аз да опитам , така или иначе бях пила какви ли не други имуностимуланти без особен ефект. Започнах по схема и още на втората седмица, усетих прилив на енергия, нямаше я умората сутрин и най- вече през студените дни , аз нямам никакви проблеми. Краката ми не изпитваха студ. Минах с тинктура ” Имунно” всички грипни епидемий без дори да ми потече носа , а около мен всички се натръшкаха! Сега аз я предлагам на мой познати!


Мнения на потребители за Масло от орех с витамин Е

Проф.Младен Григоров – кардиолог и кардиохирург:
Аз препоръчвам да се взима масло от орех за предотвратяване на стареенето – стимулира клетъчната енергия. Освен това е катализатор на всички по- важни биохимични процеси в организма. Оличен оксидант. Препоръчвам го за всякакви проблеми със сърцето, кръвоносната система , диабет и особено за намаляване на страничните явления при химеотерапия. Редовно го използвам и го препоръчвам за всекидневна употреба.

Иванка Велинова
Аз пия масло от орех за очите, имах катаракта и проблем с щитовидната жлеза . На щитовидната жлеза има Хашимото и пиех хапчета. Когато преди година моето джи пи ми предложи да започна да пия масло от орех за тези два проблема , аз и се изсмях. След толкова много хапчета и добавки, аз все още бях в задънена улица и нямах решение на проблемите. Купих си маслото от орех и започнах приме по схемата . Още на 5 ден аз се чувствах много по- добре. Започнах да имам сили и енергия. След 2 месеца пиене си пуснах хормоните на щитовидната жлеза и те бяха в норма. След още 3 месеца пиене отново хормоните бяха в норма , а зрението значително ми се подобри. Успях да спася очите си и не ми се наложи да ходя на операция. За една година пиене , аз оправих стомаха и червата си , очите и щитовидната жлеза. С това вълшебно масло от орех аз възстанових три болестни състояния и подобрих здравето си! Горещо ви го препоръчвам и специални благодарности на екипа на Бъдете здрави!


Отзиви за тинктура “Дълголетие”

Иванка Перова пенсионер
” Аз бях на ръба да мина на инсулин. Препоръчаха ми билковитата тинктура “Дълголетие”. Почнах като на шега , но след 3 месеца прием вече всички изледвания са ми в норма. Продължавам да си пия тинктура “Дълголетие” за да си затвърдя резултатите и да не стигам до омагьосаната въртележка . Хората, които я предлагат са помогнали на много такива като мен , така че без да правя реклами ги препоръчвам. Знам ,че пътя е дълъг но има изход. ”

“Здравейте , казвам се Лиляна Пенева и съм от Пловдив.
Преди пет години съвсем случайно ми откриха диабет. Никога не съм предполагала ,че имам такова заболяване. Това беше голям шок за мен, защото знаех ,че от тук нататък съм обречена до живот на скъпи лекарства и слагане на инжекции с инсулин. След дълго лечение с лекарства , съвсем случайно попаднах на тинктура “Дълголетие” и реших да се захвана да се лекувам със средствата, които ни предоставя майката природа. При това – от елементарни, по-елементарни. И не струващи почти нищо. В резултат на това кръвната ми захар от 9,55 единици падна за постоянно на 4,2 и повече не мъръдна от тези показатели. След близо десет месечно пиене на тинктура “Дълголетие” аз повече не съм вдигала захарта и се чувствам прекрасно. Това , което за мен е странно е защо хората не се доверяват на изпитаните рецепти от народната медицина, а предпочитат да взимат от скъпите химически препарати.”


Мнения на потребители за Мехлем за разширени вени, хемороиди, рани

 

Иванка Петрова лекар , вътрешни болести:
Страдам , от повърхностни разширени вени, които са като мрежички по краката ми. Вечерно време изпитвах тежест и болка. Въпреки ,че съм запозната с това тежко и коварно заболяване , след като изпих купища лекарства и измазах аптечните мазила, аз започнах да се мажа с мехлема и да пия билковата тинктура “Винигрин”. Забелязах, че още на втория ден получих страхотно облекчение. Мазах ги четири месеца без да спирам сутрин и вечер , като пих и билковия екстракт. Вените ми се прибраха , а мрежичките изчезнаха. Препоръчвам от сърце тези продукти. Спестиха ми операция !

Янка Величкова главен готвач в хотел в Банско:
Аз съм главен готвач и работата ми е свързана с доста рани по ръцете от изгорено. От както намерих този мехлем за разширени вени и рани “Винигрин”, само с две намазвания и раната вече почти я няма. Изключително добре омекотява кожата , придава и блясък . Кожата ми стана свежа, сияйна и много мека на допир. Аз препоръчах мехлема на много мой по- възрастни близки и мисля ,че натуралния състав ще бъде в голяма полза, вместо лечение ако такова е предписано! Ивелин Христов, шофьор : От 10 години страдам от външни и вътрешни хемороиди! Бяха толкова болезнени и кървящи, че ме беше страх да ходя до тоалетна. От както започнах да ги мажа с този мехлем , още на втория ден външните започнаха да се скриват , а с тинктура „Винигрин” туширах и вътрешните. Този мехлем е уникален! Трябва да знаете ,че иска мазане , поне сутрин и вечер да се третират зоните и много бързо ще дойде успеха! Пробвах и не съжалявам. Нося си го с мен!


Отзиви за масажен гел “Венигрин”

Росен Пелев кинезотерапевт:
Аз имах двойна дискова херния, както и шипове на врата. От дисковата херния ми се сковаваше целия ляв крак , а от шиповете във врата ми се виеше свят и не можех рязко да извъртам глава.Работата ми е свързана с много физически упражнения и това направо ме инвалидизира. Въпреки ,че ходих къде ли не и пих какво ли не , ефекта беше нулев. Гела го взех на шега , но като започнах да мажа кръста и крака , включително врата и челото , забелязах ,че болките в кръста намаляха , а световъртежа ми почти изчезна . Гела усетих ,че има лек загряващ ефект, а след това изтудява . Действа ми много добре , като го ползвам вече 4 месеца. Забелязах ,че действа болкоуспокяващо , отпускащо и релаксиращо. От него болките и сковаността в кръста почти изчезнаха! Сега започнах да го ползвам върху мой пациенти и виждам ,че те са безкрайно доволни.

Евелина Баранска, ръководител проект:
След тежка интервенция, майка ми се залежа и имаше голям процент да получи дикубитални рани, за които бях чувала ужасни неща. Закупих крема и след всяко почистване ние обилно нанасяхме крема. Кожата още с второто намазване се успокои , много бързо се абсорбира от кожата ,зачервяванята изчезнаха и раните вместо да се отворят, се заздравиха . Горещо го препоръчвам за тежки случай като нашия!

Елина Петрова- домакиня:
Имам малко бебе с атипичен дерматит, което е с много чувствителна кожа и се обрива дори от най- добрите памперси. Мехлема ми го препоръча наша съседка , която беше много доволна заради вените и аз започнах да мажа детето си. Още на първото мазане, подсичането се успокои, пъпчиците намаляха и спокойно можех да слагам памперси ,без да се притеснявам ,че ще „ пламнем” Факта , че е на билкова основа , че възстановява тънката и чувствителна кожа го прави много подходящ за такива като моето бебе. Кожата му стана мека , кадифена като коприна! Уникален е, стана моя любим мехлем!