Какво казват другите за нашите продукти?


Мнения на потребители за тинктура „ Здраве”

Нина Дождева, маркетинг директор на сп. «Люблю»
Аз имам динамична работа , а ми откриха спастичен колит. Започнах да приемам лекарства , за да намаля подуването, газовете и диарията, но от тях се чувствах зле. Моя приятелка лекарка , ми каза за тинктура „ Здраве” като допълнително средство и аз започнах като на шега. Опаковката е малко компактно шишенце, което заема малко място в чантата. Един от чудесните моменти на продукта е ,че е изцяло съставен от билки , без никакви странични ефекти и може да се приема с различни лекарства в комбинация. Ползвах го близо девет месеца, като си слагах допълнително по пет капки на обяд разтворени в малко вода. Изумих се , как за толкова кратко време аз успях да махна всички хапчета . Стомаха ми се нормализира , подуването и газовете изчезнаха , къркоренето също. Този продукт заслужава да се пробва, защото наистина действа!

Елена Петрова – редактор на списание:
Ползвам и ще ползвам и занапред тинктура „ Здраве” , защото имах страхотни проблеми с червата. Откриха ми полипи и ми направиха полипектомия. Имах от биопсията лош резултат и ми казаха след месец пак да ходя на колоноскопия, защото със сигурност отново ще има какво да се маха. Бях много разтроена и притиснена. Разплаках се, защото в рода си имах човек, който почина от рак на дебелото черво. Споделих проблема с приятелка и тя ми каза ,че ако тинктура „Здраве“ не ми помогне, няма какво друго. Аз нямаше какво да губя, и започнах прием. След един месец , когато направих изледванията, аз нямах нито един полип и всичко ми беше наред. Продължих пиенето на тинктурата още девет месеца и вече повече от три години, аз нямам никакви проблеми с червата. Прдължавам да си я пия профилактично от време на време. Признавам си , станах фен на тинктурата и определено такива като мен са много.

Кристина Азарян домакиня:
Имах големи проблеми със стомаха. Откриха ми язва на дванадесетопръстника. Изпих много лекарства , но ефекта беше временен. Започнах тинктура „ Здраве” на шега , но само след месец усетих подобрение – паренето намаля, повдигането също. Продължавам да пия капките и се радвам ,че симптомите ми постепенно изчезват.Препоръчвам на хора , в моето положение.

Георги Инджев- супервайзор в телеком:
Семейството ми пие тинктура „ Здраве” вече повече от една година. Жена ми и откриха болестта на Крон, а сина ми , който е на 16 г започна да приема тинктурата , заради проблем с храносмилателната система . Личният ни лекар каза ,че не може да ни помогне и ние се ориентирахме към природните методи. За една година мога да кажа ,че общото състояние на съпругата ми се подобри и тя не ходи по 10 пъти до тоалетна всеки ден с кръв , а сина ми оправи куркането и газовете. Отървахме се от големи здравословни проблеми. Тинктура „ Здраве” я пробвах и е с мек и приятен вкус , който се пие с невероятно удоволствие. Горещо я препоръчвам на всички!

Мирослав Елчев – пенсионер:
Преди години ми откриха гастрит, а на колоноскопия и спастичен колит. Бях с непрекъснати болки в червата, куркане , подуване, газове , а за капак и хемороиди. Пих какви ли не лекарства, спазвах диети , даже приложих и гладуване , но с това още повече ми се задълбочи проблема. Случайно разбрах за тинктура “ Здраве “ и започнах курс на лечение по 20 капки сутрин и вечер. За хемороиди ползвах мехлема. Първия месец почти нямах ефект, но на 50-ия ден от пиенето , ходенето по голяма нужда започна да не е проблем, хемороидите се прибраха, куркането , подуването и газовете намаляваха . Вече повече от четири месеца продължавам да вземам тинктура „Здраве“и понеже знам ,че е на билкова основа с определени билки за такъв вид проблем, трябва време да се натрупат в организма, аз почти се чувствам възстановен. Ще ги вземам докато на колоноскопия не покаже ,че проблема с колита е приключил напълно!


Отзиви за тинктура “ Венигрин“

Анна Мария певица:
С удоволствие използвам тинктура „ Винигрин”. Имах сериозни проблеми с кръвоносната система и проблеми с вените. Избрах да ползвам този продукт , защото в състава му има чудодейни природни билки и аз мисля ,че това е един много важен критерии при възстановяване. Освен тинктурата , като допълнение ползвам сутрин и вечер мехлема за вени „Винигрин“ и мога да кажа ,че ефекта е поразителен. Препоръчвам да ползвате тези продукти. Ще ви харесат и най- вече ще ви помогнат!


Мнения за тинктура „Имуно“

Наталия Янсон, известен моден дизайнер в Латвия:
За чудесните свойства на тинктура „ Имунно” и за положителното му въздействие върху човешкото здраве знам отдавна. От една година добавям в менюто си капки от тинктурата сутрин и вечер и с удоволствие забелязах ,че зимата мина без никакъв проблем , нямах никакви настинки. Искам да отбележа, че започнах да ползвам тинктурата поради лош холестерол в кръвта и една лекарка ми го препоръча пред хапчетата , от които имах много лоши странични ефекти. Така , когато започнах да приемам капките , аз имах двойна полза- изкарах един сезон без болести и въстанових холестерола си. Работата ми е много динамична и обръщам сериозно внимание на здравето си. Продължавам да си купувам от тинктурата и се чувствам перфектно!

Доктор Валентин Павлов / личен лекар/:
Тъй като аз съм привърженик на естествените и природни продукти, въпреки ,че съм лекар , тинктура „ Имунно” беше за мен приятна изненада. Всяка сутрин и вечер взимам по 20 капки в чай . Досега аз често получавах алергични кожни реакции, боледувах всяка пролет и зима покрай моите пациенти и не можех със седмици да се възстановя. А с тинктура „ Имунно“ е различно. Този продукт е подходящ както през зимата, така и в топлия сезон. Освен това капките са не само вкусни, но и изключителен източник на енергия и здраве. Това, което искам да пожелая е успех и нека да има още много нови продукти!

Весела Димчева от Стара Загора , пенсионер:
От дълги години , преди да дойде зимата и пролетта аз винаги съм болна. Пих алое, пих клеева тинктура , но резултата винаги е един – преди празници мен ме тръшва страхотен грип и оставам на легло. Пролетта пък започва една хрема и кашлица. Моя позната беше пила есента тинктура “ Имунно“ и беше с много добри отзиви. Реших и аз да опитам , така или иначе бях пила какви ли не други имуностимуланти без особен ефект. Започнах по схема и още на втората седмица, усетих прилив на енергия, нямаше я умората сутрин и най- вече през студените дни , аз нямам никакви проблеми. Краката ми не изпитваха студ. Минах с тинктура “ Имунно“ всички грипни епидемий без дори да ми потече носа , а около мен всички се натръшкаха! Сега аз я предлагам на мой познати!


Мнения на потребители за Масло от орех с витамин Е

Проф.Младен Григоров – кардиолог и кардиохирург:
Аз препоръчвам да се взима масло от орех за предотвратяване на стареенето – стимулира клетъчната енергия. Освен това е катализатор на всички по- важни биохимични процеси в организма. Оличен оксидант. Препоръчвам го за всякакви проблеми със сърцето, кръвоносната система , диабет и особено за намаляване на страничните явления при химеотерапия. Редовно го използвам и го препоръчвам за всекидневна употреба.

Иванка Велинова
Аз пия масло от орех за очите, имах катаракта и проблем с щитовидната жлеза . На щитовидната жлеза има Хашимото и пиех хапчета. Когато преди година моето джи пи ми предложи да започна да пия масло от орех за тези два проблема , аз и се изсмях. След толкова много хапчета и добавки, аз все още бях в задънена улица и нямах решение на проблемите. Купих си маслото от орех и започнах приме по схемата . Още на 5 ден аз се чувствах много по- добре. Започнах да имам сили и енергия. След 2 месеца пиене си пуснах хормоните на щитовидната жлеза и те бяха в норма. След още 3 месеца пиене отново хормоните бяха в норма , а зрението значително ми се подобри. Успях да спася очите си и не ми се наложи да ходя на операция. За една година пиене , аз оправих стомаха и червата си , очите и щитовидната жлеза. С това вълшебно масло от орех аз възстанових три болестни състояния и подобрих здравето си! Горещо ви го препоръчвам и специални благодарности на екипа на Бъдете здрави!


Отзиви за тинктура „Дълголетие“

Иванка Перова пенсионер
“ Аз бях на ръба да мина на инсулин. Препоръчаха ми билковитата тинктура „Дълголетие“. Почнах като на шега , но след 3 месеца прием вече всички изледвания са ми в норма. Продължавам да си пия тинктура „Дълголетие“ за да си затвърдя резултатите и да не стигам до омагьосаната въртележка . Хората, които я предлагат са помогнали на много такива като мен , така че без да правя реклами ги препоръчвам. Знам ,че пътя е дълъг но има изход. “

„Здравейте , казвам се Лиляна Пенева и съм от Пловдив.
Преди пет години съвсем случайно ми откриха диабет. Никога не съм предполагала ,че имам такова заболяване. Това беше голям шок за мен, защото знаех ,че от тук нататък съм обречена до живот на скъпи лекарства и слагане на инжекции с инсулин. След дълго лечение с лекарства , съвсем случайно попаднах на тинктура „Дълголетие“ и реших да се захвана да се лекувам със средствата, които ни предоставя майката природа. При това – от елементарни, по-елементарни. И не струващи почти нищо. В резултат на това кръвната ми захар от 9,55 единици падна за постоянно на 4,2 и повече не мъръдна от тези показатели. След близо десет месечно пиене на тинктура „Дълголетие“ аз повече не съм вдигала захарта и се чувствам прекрасно. Това , което за мен е странно е защо хората не се доверяват на изпитаните рецепти от народната медицина, а предпочитат да взимат от скъпите химически препарати.“


Мнения на потребители за Мехлем за разширени вени, хемороиди, рани

Иванка Петрова лекар , вътрешни болести:
Страдам , от повърхностни разширени вени, които са като мрежички по краката ми. Вечерно време изпитвах тежест и болка. Въпреки ,че съм запозната с това тежко и коварно заболяване , след като изпих купища лекарства и измазах аптечните мазила, аз започнах да се мажа с мехлема и да пия билковата тинктура „Винигрин“. Забелязах, че още на втория ден получих страхотно облекчение. Мазах ги четири месеца без да спирам сутрин и вечер , като пих и билковия екстракт. Вените ми се прибраха , а мрежичките изчезнаха. Препоръчвам от сърце тези продукти. Спестиха ми операция !

Янка Величкова главен готвач в хотел в Банско:
Аз съм главен готвач и работата ми е свързана с доста рани по ръцете от изгорено. От както намерих този мехлем за разширени вени и рани „Винигрин“, само с две намазвания и раната вече почти я няма. Изключително добре омекотява кожата , придава и блясък . Кожата ми стана свежа, сияйна и много мека на допир. Аз препоръчах мехлема на много мой по- възрастни близки и мисля ,че натуралния състав ще бъде в голяма полза, вместо лечение ако такова е предписано! Ивелин Христов, шофьор : От 10 години страдам от външни и вътрешни хемороиди! Бяха толкова болезнени и кървящи, че ме беше страх да ходя до тоалетна. От както започнах да ги мажа с този мехлем , още на втория ден външните започнаха да се скриват , а с тинктура „Винигрин” туширах и вътрешните. Този мехлем е уникален! Трябва да знаете ,че иска мазане , поне сутрин и вечер да се третират зоните и много бързо ще дойде успеха! Пробвах и не съжалявам. Нося си го с мен!


Отзиви за масажен гел „Венигрин“

Росен Пелев кинезотерапевт:
Аз имах двойна дискова херния, както и шипове на врата. От дисковата херния ми се сковаваше целия ляв крак , а от шиповете във врата ми се виеше свят и не можех рязко да извъртам глава.Работата ми е свързана с много физически упражнения и това направо ме инвалидизира. Въпреки ,че ходих къде ли не и пих какво ли не , ефекта беше нулев. Гела го взех на шега , но като започнах да мажа кръста и крака , включително врата и челото , забелязах ,че болките в кръста намаляха , а световъртежа ми почти изчезна . Гела усетих ,че има лек загряващ ефект, а след това изтудява . Действа ми много добре , като го ползвам вече 4 месеца. Забелязах ,че действа болкоуспокяващо , отпускащо и релаксиращо. От него болките и сковаността в кръста почти изчезнаха! Сега започнах да го ползвам върху мой пациенти и виждам ,че те са безкрайно доволни.

Евелина Баранска, ръководител проект:
След тежка интервенция, майка ми се залежа и имаше голям процент да получи дикубитални рани, за които бях чувала ужасни неща. Закупих крема и след всяко почистване ние обилно нанасяхме крема. Кожата още с второто намазване се успокои , много бързо се абсорбира от кожата ,зачервяванята изчезнаха и раните вместо да се отворят, се заздравиха . Горещо го препоръчвам за тежки случай като нашия!

Елина Петрова- домакиня:
Имам малко бебе с атипичен дерматит, което е с много чувствителна кожа и се обрива дори от най- добрите памперси. Мехлема ми го препоръча наша съседка , която беше много доволна заради вените и аз започнах да мажа детето си. Още на първото мазане, подсичането се успокои, пъпчиците намаляха и спокойно можех да слагам памперси ,без да се притеснявам ,че ще „ пламнем” Факта , че е на билкова основа , че възстановява тънката и чувствителна кожа го прави много подходящ за такива като моето бебе. Кожата му стана мека , кадифена като коприна! Уникален е, стана моя любим мехлем!