fbpx

Димитър Костадинов

Знам, че с този отзив ще помогна на много хора с диабет и пред диабет и го правя защото преди две години и на мен ми помогнаха по същия начин. Нямах никакви оплаквания. От работата една сутрин ни накараха да си направим изследвания и при  изследването на кръвта ми  отчетоха  повишена кръвна захар при максимум 6 тя беше 16. Не обичам да ям сладко и не пия газирано , движех се , но въпреки всичко се констатира диабет. Започнах терапии с диети и лекарства. Всичко беше като гръм от ясно небе. Зарових се в интернет да търся друго лечение и съвсем случайно попаднах на отзив на един човек , който само с прием на билкова тинктура Дълголетие беше нормализирал кръвната захар. Той за разлика от мен е имал и диабетна рана , която с мехлем Венигрин е успял да затвори.

Изобщо не се и поколебах. Свързах се с производителите и веднага започнах лечение. Сега две години по късно аз съм здрав и освен тинктура Дълголетие не пия нищо друго. Затова пиша всичко това за да може повече хора да се възползват от природните билки и да се оправят без да се мъчат!

Димитър Костадинов

Стара Загора

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.