fbpx

Веселин Христов

Казвам се Веселин Христов и искам да споделя моята история. Една вечер се нахраних стабилно с пържени яйца,след около час два започнаха адски болки на спазми в корема (много силни).Доста се притесних ,изпих един спазмалгон и легнах.Сутринта болките вече ги нямаше,само една ужасна тежест вдясно.Отидох на доктор и ми предложи колонскопия. Имах много страх, но я направих. Диагнозата ми беше синдром на пропускливо дебело черво. Започнах да пия лекарства . Редуваха се запек с диария и ужасните болки , които ме караха да се изпотявам не спираха. Съвсем случайно попаднах в интернет на една статия за тинктура Здраве и масло от орех с витамин Е и започнах лечение. На шестия ден от приема на тинктурата Здраве и маслото от орех с витамин Е болките ми спряха като с магическа пръчка. Корема ми беше надут като балон и той също се оправи. Пих двата продукта близо 7 месеца и повече от година не съм имал никакъв проблем. Не спазвам диета. Билковата тинктура Здраве и маслото от орех и оправиха червата.Това се лекува!

 

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

26 thoughts on “Веселин Христов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.