fbpx

Иван Ненков

Здравейте, казвам се Иван Ненков и съм на  18 години . Преди три години ми откриха съвсем случайно диабет. Не се  чувствах добре, имах постоянна сухота в устата и пих около 5-6 литра вода на ден. Нямах сили и непрекъснато бях отпаднал. Имах често уриниране на ден над 10 до 15 пъти. Понякога ми се завивше свят и ми се замъгляваше зрението.   Отслабнах с 5 кг за 5 месеца при обилно хранене .Стойностите на кръвната ми захар бяха 12-16. Депресирах се. Завъртях се в омагьосан кръг- лекари , лекарства, лекари. Моята лична лекарка ми препоръча да включа успоредно към терапията тинктура Дълголетие. За близо 4 месеца прием , моята кръвна захар беше като замръзнала на 5,5 . Не можех да повярвам от радост и го отдавах на лекарствата, но не беше от тях , а от тинктура Дълголетие. Взимам я всеки ден без прекъсване вече близо 1 година 5 месеца и лекарствата са ми на половина , а живота ми се върна отново. За мен това е лечението и спасените. Препоръчвам я на всички хора в моето състояние да не се чудят , а да пробват и сами ще се уверят в способностите и.

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

2 thoughts on “Иван Ненков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.