fbpx

Даниел Николов

При мен нещата започнаха след дълъг прием на антбиотици, заради бактериална инфекция в гърлото. За два месеца и заради сбъркано лечение,се наложи да пия 30 дена антибиотици. След известно време получих болки в долната част на гърдите  и трудност в дишането, нещо като задух. Личната  ми докторка ме изпрати на гастроентеролог и ми откриха  ГЕРБ. Изписаха ми  инхибитор на протонната помпа за  21 дена. Нямах никакво подобрение.Симптомите се връщаха през два дни. В интернет някаква жена беше писала за масло от орех с витамин Е и за тинктура Здраве, че са и помогнали и са излекували и ГЕРБ и проблеми със стомаха и затова и аз реших да започна да ги приемам. Започнах като на шега , но това се оказа моето лечение и спасение. Близо 7 месеца приемам билковата тинктура Здраве и маслото от орех и нямам никакъв проблем. Започнах да се захранвам , защото бях само на варени картофи и ориз. Сега в менюто си ям храни , които близо една година само гледах отстрани. Тези продукти са уникални. Те оправиха стомаха ми. Горещо ги препоръчвам на всеки , който има моя проблем .

Даниел Николов

Перник

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

32 thoughts on “Даниел Николов

  1. Pingback: dapoxetine generic mexico

  2. Pingback: albuterol replacement

  3. Pingback: studies support hydroxychloroquine

  4. Pingback: youtube hydroxychloroquine treatment update

  5. Pingback: hydroxychloroquine sulfate solubility

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.