fbpx

Калина Методиева

Искам да разкажа за моя ужас, който преживях преди година. Получих разширени вени от стоене права по 12 часа. Лятото не можех да се събуя, вените ми изглеждаха на увиснали въжета , с невероятни болки нощно време , сърбежи и силни отоци. Спах на възглавници за да намаля напрежението , но на сутринта след няколко часа отново оттичаха. Ходех с чорапи и в жегите нещата ставаха просто страшни!!! На доплер ми каза лекаря ,че съм 2 ра фаза на варикоза и без операция няма да стане. Много се изплаших, защото на майка ми и правиха 2 операции, които се оказаха неуспешни.
Започнах да търся алтернативни начини за лечение и така открих билкова тинктура Венигрин за пиене и мехлем Венигрин. Само след 7 дни пиене и мазане , аз вече усетих ,че болките започнаха да намаляват и отоците не бяха така силно изразени. Дадох и на майка ми да пие и да се маже , защото тя беше по- зле от преди операцията. Забелязах, че при нея подобрение настъпи малко по- късно от мен , но също имаше ефект.
Пих и мазах близо 6 месеца с комплекта Венигрин и това , което стана е ,че на прегледа доктора ми направи ДОПЛЕРОВА сонография, за да видим в момента как са вените и резултатите бяха повече от добри. Аз бях отново здрава! И това се вижда вече и външно. Нито вените са ми като на въжета, нито имам отоци , нито имам болки и сърбежи. Вече бях на море за 10 дни и за първи път от толкова време на сам , аз съм си пекла краката без проблем.
Майка ми също направи курс на лечение близо 8 месеца и сега е много по- добре. Заради операциите ,това е най- доброто което може да се случи при нея, но аз съм доволна ,че няма болки , възпаленията изчезнаха и вените след пиене на тинктура Венигрин и се прибраха .
Благодаря ви ! Бъдете здрави!
Калина Методиева София

 

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро