fbpx

Бонка Георгиева

Здравейте, мили хора. Искам да разкажа и за нашия случай. Моят син е на 3 годинки и се роди с атипичен дерматит. Кожата му беше много суха и се лющеше. Не мога до опиша с колко мазила го измазах и колко хапчета изпихме и ефекта беше нулев. Веднъж в рейса една майка ми препоръчай да взема натурален билков мехлем Венигрин за мазане и тинктура Имунно за пиене. Обясни ми ,че след 15 години борба с атипичен дерматит нейната дъщеря благодарение на тези капки и мехлема е напълно здрава! Аз не можех да повярвам, че изобщо има нещо , което да ни помогне но послушах жената и поръчах и мехлем Венигрин и билковите капки Имунно. Трябва да ви кажа ,че още на втората седмица кожата на сина ми започна да заздравява и от аленочервените петна , които имаше по лицето, по меките части на ръцете и краката – всичко това започна да завяхва. С пиене близо 6 месеца ние решихме проблем ,който мъкнахме 3 години!

Горещо ги препоръчвам на всички майки, чийто деца страдат и се мъчат! Това е решението!

Бонка Георгиева

Бургас

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

4 118 thoughts on “Бонка Георгиева

  1. 우리카지노 says:

    I know this web page provides quality based articles
    or reviews and additional stuff, is there any other web page which presents these kinds of
    stuff in quality?