fbpx

Силвия Петрова

Здравейте, казвам се Силвия Петрова от София. Преди една година ми откриха дискова херния на Л5-С1, установена от ЯМР. Тогава, м.Януари на 2018 г , бях напълно отчаяна и търсех помощ от всевъзможни източници. Два пъти ми се наложи да лежа в болница , напълно обездвижена. Имах чувството , че бях изпила всички лекарства за дискова херния, които се предлагаха. Ходих на озонотерапия, пиявици, Павел Баня и …. до следващото изтръпване на крака,схващане и болки. Слава Богу, че наистина намерих спасение , и това се оказаха едни билкови капки Ставиксин, които ми ги предложи моята лекарка. В началото се отнесох леко скептично, но понеже нямах вече алтернатива /освен операция/ реших да се доверя . И така започнах пиене без прекъсване в продължение на четири месеца – от началото на юни до средата на октомври. Вече след втория месец определено виждах подобрение, след третия месец се чувствах много по-добре, а сега просто съм забравила за този проблем, нищо не ме боли, захапва, изтръпва….. Лекарката ми беше казала, че след третия месец оздравителните процеси ще продължават и действително така стана. Същността на оздравяването се изразява в следното – билката босфелия заедно с колагена и хиалуороновата киселина активират оздравителните процеси в съединителната тъкан /диска/, която започва лекичко да се свива, редуцира се и по този начин натискът намалява. Когато се пие и то по- продължително време, тези съставки се натрупват в организма и помагат на увредените между прешленни дискове.
Тази година ще направя отново един курс на възстановяване. Много съм доволна и горещо го препоръчвам.

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.