fbpx

Гергана Русимова

Здравейте , на  моя съпруг му откриха язва на стомаха. Лекарите казаха ,че е била огромна и му предложиха операция. Ние обаче решихме преди да се подложи на ножа да опитаме алтернативно лечение и тогава да ходи на операция.
Научихме за маслото от орех с витамин Е и за билкова тинктура Здраве и започнахме да го лекуваме само с това. Махнахме всички лекарства . За 8 месеца всеки ден на билките , съпруга ми отърва операция. Лекарите казаха ,че язвата се е прибрала и почти не се вижда. Попитаха ни какво лечение сме провели и ние не скрихме. Единия от лекарите каза ,че ще предлага продуктите на свой пациенти , защото знаеше за каква огромна рана ставаше въпрос преди месеци. За това си позволих да споделя нашето лечение за всички , които са в състоянието на моя съпруг. Не се отчайвайте и започвайте веднага лечение с билкова тинктура Здраве и масло от орех с витамин Е.
Бъдете здрави и успех!
Гергана Русимова
Велико Търново

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *