fbpx

Пламена Ангелова

Здравейте, казвам се Пламена Ангелова от Варна. Преди две години имах жестоки болки и подуване на някои от ставите на пръстите на ръцете, като повече подуването и болката бяха на дясната ръка. В един момент не можех да върша с ръцете си почти нищо. В покой ,както си стоя, подува се ставата от едната страна – като възелче с размер около 6-7 мм и започва да ме сърби и леко да боли. Направих изследвания за артрит и се оказа ,че го имам. Започнах ударни дози нестероидни противовъзпалителни, инжекции и пак хапчета. Увредих черния дроб и жлъчката , но подуването и сърбежа не отминаха. След поредната доза лекарства, моята лекарка ме посъветва да започна да пия билкова тинктура Ставиксин. В продължение на 8 месеца пих Ставиксина и уплътненията изчезнаха. Отока също. Всеки ден си мажех ръцете с билковия мехлем Венигрин за успокоение на сърбежите , които също затихнаха. Кожата ми стана нежна и мека . Сега пия билковата тинктура Ставиксин през месец. Един месец пия, един месец почивам и се чувствам добре. Мога да готвя, да мия съдове и да чистя. Преди това изобщо не можех да мия съдове. Изпълнявам вече всекидневните си задължения без проблем. Няма да се откажа от тази билкова тинктура Ставиксин, защото благодарение на нея аз се чувствам добре.  Ще пиша отзиви отново , след половин година.

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

13 thoughts on “Пламена Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.