fbpx

СПОДЕЛЕНО:

Здравейте , казвам се Анелия Димитрова от София и искам да ви разкажа историята ми как успях да победя дисковата си херния . Преди три години от тежък физически труд получих двойна дискова херния. Постоянните болки ме съсипваха , бях обездвижена на легло. От здрав и прав човек се превърнах в развалина. Имах чувството ,че преждевременно се състарих.

Изобщо не искам да си спомням тези три години. Беше ад под небето! Сутрин ходех да ми  бият инжекция диклофенак, после още една на работа и след това още една, вечер. Влизах непрекъснато в болнични и се чудех кога ли ще ме уволнят.

Как се излекувах?

Въз основа на моя богат опит по отношение на заболяванията на костите , мога да кажа, че лекарите знаят само инжекции, кортикостероиди и  операция. Те обаче  НЕ ПОМАГАТ!

От многото силни лекарства аз получих стомашни болки. Трябваше да пия други неща, за да защитя лигавицата на стомаха. Докато търсех ефективно лечение, минах озонотерапия, пиявици, Павел баня. Всичко беше временно. Лекарят ми каза, че е много вероятно скоро да се наложи операция и аз започнах да проучвам и този въпрос. Разбрах ,че този тип операции не са успешни и вероятността до 2-3 години отново да се повтори е много голяма. Осакатяването ми остава за цял живот. Това беше много важен въпрос за здравето ми и за бъдещето ми.

Накрая от силните болки, обнадеждена реших да се оперирам. Беше ми ясно, че няма да успея да се отърва от проблема и ще остана инвалид.

Един ден ровейки се в интернет , попаднах на статия за нов натурален билков продукт Ставиксин, който помагал за дискови хернии, артрити и коксартрози. Реших да пробвам и започнах пиене. Още на втория месец аз вече бях добре  –  болките и сковаността отшумяха и за първи път от толкова време аз се почувствах здрава. Започнах да ходя на работа и да изпълнявам задълженията си и реших ,че съм се излекувала.Реших вече да не пия Ставиксин щом съм добре и го спрях.

В работата трябваше да вдигаме едни тежки кашони и тъй като аз се чувствах здрава , забравих ,че съм имала проблем . Това вдигане ме върна в изходно положение. Върна се ужаса и кошмара! Отново минах на инжекции, хапчета и мазила. Записах се и на операция. Сетих се за капките Ставиксин и отново ги поръчах. Повече не си помислих да вдигам каквито и да е тежести.

И знаете ли, от пиенето на Ставиксина започна да има отново ефект! След 3 месеца пиене аз вече ходех на дълги излети в планината даже започнах да карам колело без да ми се схваща десния крак.

Мина почти една година откакто се възстанових. Вече нямам болка, схващане и изтръпване в крака. Ходя на работа без пробем. Реших, че ще обръщам сериозно внимание на здравето си и профилактично през няколко месеца ще продължа да пия билковата тинктура Ставиксин. Горещо я препоръчвам на всеки, който има моя проблем. Желая ви тъпрение и успех!

Анелия Димитров

София

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро