fbpx

СПОДЕЛЕНО

Здравейте,

това което искам да разкажа е от моя личния опит. Попаднах случайно на информацията за въпросната натурална билкова тинктура Ставиксин в търсенето си на алтернативи за повлияване на дисковата херния и възпалението..Преди това неуспешно я борех с различни инжекции , лекарства, озонотерапии и др.

Преди две години ми откриха дискова херния на Л5С1, диагностицирана с ЯМР. Имах  непрекъснати болки .. кога по-силни, кога по-слаби..кога непоносими ниско в лявата част на кръста..както и изтръпване по левия крак и болки в стъпалото.

Тъй като всички хора, които са пили капките Ставиксин  изказват само положителни мнения за тях…реших да опитам и аз, още повече ,че са билкови и натурални без никакви странични ефекти.

Поръчах си ги от Хелт Агейн от сайта им  и дойдоха на другия ден. В  опаковка шишенце от 100 мл. Започнах веднага да ги пия.

На 7-я – 8-я ден… така нареченото мравучкане и изтръпване по левия крак…изчезна, а от острите болки и слабостта в кръста, които сутрин ми пречеха дори да си вържа обувките, остана само едно тъпо усещане … колкото да ми напомни, че там все пак “има нещо”. Към края на третия месец от пиенето на капките Ставиксин  вече се чувствах… много по- добре, започнах отново да извършвам регулярните дейности от ежедневието без болките и сковаността, който имах преди. Тук е редно да упомена, че все пак..гледам да се пазя.. от към физически натоварвания, настинки и т.н…. това все пак е и ще си остане слабо място..вероятно за винаги.

В момента правя 2-ри курс на лечение, като след 7- мия месец ги пия само сутрин и вечер , нещо като поддържаща терапия. След като опитах..мога да кажа, че вече и аз съм една от онези, които биха препоръчали билкова тинктура Ставиксин на всеки, който чувства че се намира в задънената улица на конвенционалното “лечение и обезболяване”.

Успех на всички, които ще се лекуват с капките Ставиксин !

Кремена Величкова

гр.София

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро