fbpx

СПОДЕЛЕНО

Здравейте,

това което искам да разкажа е от моя личния опит. Попаднах случайно на информацията за въпросната натурална билкова тинктура Ставиксин в търсенето си на алтернативи за повлияване на дисковата херния и възпалението..Преди това неуспешно я борех с различни инжекции , лекарства, озонотерапии и др.

Преди две години ми откриха дискова херния на Л5С1, диагностицирана с ЯМР. Имах  непрекъснати болки .. кога по-силни, кога по-слаби..кога непоносими ниско в лявата част на кръста..както и изтръпване по левия крак и болки в стъпалото.

Тъй като всички хора, които са пили капките Ставиксин  изказват само положителни мнения за тях…реших да опитам и аз, още повече ,че са билкови и натурални без никакви странични ефекти.

Поръчах си ги от Хелт Агейн от сайта им  и дойдоха на другия ден. В  опаковка шишенце от 100 мл. Започнах веднага да ги пия.

На 7-я – 8-я ден… така нареченото мравучкане и изтръпване по левия крак…изчезна, а от острите болки и слабостта в кръста, които сутрин ми пречеха дори да си вържа обувките, остана само едно тъпо усещане … колкото да ми напомни, че там все пак “има нещо”. Към края на третия месец от пиенето на капките Ставиксин  вече се чувствах… много по- добре, започнах отново да извършвам регулярните дейности от ежедневието без болките и сковаността, който имах преди. Тук е редно да упомена, че все пак..гледам да се пазя.. от към физически натоварвания, настинки и т.н…. това все пак е и ще си остане слабо място..вероятно за винаги.

В момента правя 2-ри курс на лечение, като след 7- мия месец ги пия само сутрин и вечер , нещо като поддържаща терапия. След като опитах..мога да кажа, че вече и аз съм една от онези, които биха препоръчали билкова тинктура Ставиксин на всеки, който чувства че се намира в задънената улица на конвенционалното “лечение и обезболяване”.

Успех на всички, които ще се лекуват с капките Ставиксин !

Кремена Величкова

гр.София

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.