fbpx

Какво обичат вашите кости и стави и как да ги излекуваме?

Приятели,

aко сте от хората, които имате проблем с опорно- двигателната система , прочетете тази статия и определено ще намерите отговора.

Много специалисти са на мнение ,че след 30 години нашата опорно- двигателна система се променя. Ако преди тази възраст не сме успели да си набавим чист калции, след това този  калции, както и хилуроновата киселина и колагена организма започва да го търси и ако не ги намери,  това се отразява в зъбите , костите и ставите. Това води  до много проблеми свързани с кръста, гърба, врата , ставите и хрущялите. Поради липса на тези вещества много бързо започва да страда целият опорно- двигателен апарат.

Ние ви предлагаме натурална билкова тинктура Ставиксин , която съдържа само билки – босфелия , хилуронова киселина, колаген и витамин С. Тази формула чрез натрупване въздейства на костите и ставите като регенерира костно- ставния апарат, премахва възпалението и сковаността и подобрява движенията. Ако са ви открили дискова херния, дископатия, артрит, ишияс или остеопороза , натурална билкова тинктура Ставиксин ще ви премахне сковаността, болката и ще забравите ,че сте имали проблем.

За цялостно лечение към приема на билковата тинктура Ставексин е хубаво да се наблегне на определени храни , които дават отлични резултати при продължителен прием на костите и ставите.

Много важен е да  присъства сусамовият тахан. Той съдържа голяма количество фосфор, калции, витамин К. Ако не можете да го консумирате директно , можете да го ползвате към салати и да правите дресинги.

Кафявия ориз, киноа, пълнозърнестия хляб са задължителни за хора с проблем с опорно- двигателната система. Поради голямото количество фибри и витамини от групата на В  , тези храни ще върнат радостта от движението.

Сутрин е добър вариант да се взема нискомаслена извара и яйца  заради калция , както и от вечерта да се накисват за 8 часа бадеми, кашу и лешници, които за закуска да се консумират. Тези продукти съдържат много голямо количество витамин Д, лутеин, много микроелементи и витамини и са отлична храна за костите и ставите.

Ако искате да ви помогнем и да възстановите ставите и костите , моля свържете се с нас на : тел. 0897992495 или на  https://badizdrav.eu/shop/pri-problemi-s-kosti-i-stavi/paket-staviksin-za-zdravi-kosti-i-stavi-3-broya/

Опитни кинезотерапевти и невролози препоръчват промо пакет Здрави стави, здрав кръст през периода на болки и скованост:

  • Натурална билкова тинктура Ставиксин
  • Обезболяващ гел Бъдете здрави
  • Лечебен мехлем Венигрин за подобряване на кръвообращението

Всеки един от тези продукти е разработен с идеята да подпомогне и възстанови различните проблеми с дискова херния, дископатия, ишияс, коксартроза и артрит

 Ние ще изберем най- правилното решение , според състоянието ви!

Бъдете здрави!

С любов : екипа на Хелт Агейн

www.badizdrav.eu

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро