fbpx

КАК ДА СЕ ИЗБАВИШ ОТ КОЛИТА И ГАСТРИТА БЕЗ ДА ПОЛЗВАШ ЛЕКАРСТВА

Приятели,

с тази статия искаме да ви покажем как най- бързо и ефективно да се избавите от колита и гастрита и ще ви помогнем как най- бързо да се случи това. Целта е да заздравите лигавицата на червата и стомаха , да изчистите организма като бързо се отървете от болките и дискомфорта.

Наша клиентка – Веска Танева , страдаше много дълги години от колит / синдром на пропускливите черва / . По късно през годините проблема с ходенето до тоалетна рязко се влошава. Освен ,че няма редовен корем, започват да я измъчват газове, къркорене и подуване . Притесненията и се засилват , когато открива и кръв в изпражненията.  Обикаля няколко специалиста и след направена колонскопия и поставят диагноза синдром на пропускливи черва. За радост се оказва ,че кръвта е от възпалени хемороиди. Започва пиене на лекарства и всичко започва да се нарежда. След два месеца обаче , състоянието и рязко се влошава и този път идват и болки в червата. Всяко нещо , което хапне води до подуване на корема и гадене. Пак отива на лекар и този път освен колита , се оказва ,че се „сдобила“ и гастрит. Пак хапчета и още няколко неуспешни опита да се справи и с гастрита . Омагьосания кръг от лекари и лекарства е почти затворен , до момента в който не попада съвсем случайно по интернет на статия на мъж ,който чрез билки е успял да разреши проблема и с  колита и с гастрита. Това кара нашата клиентка да се свърже с нас и само за два месеца и половина от гастрита нямаше и следа. Освен ,че за толкова кратко време успя да възстанови стомаха си , тя беше и със здрави черва.  Пиенето на тинктура Здраве и маслото от орех оказаха своя ефект. Стомашно- чревната лигавица беше възстановена, възпалението премахнато , а ходенето по голяма нужда не и създаваше дискомфорт. Сега поръчва профилактично два пъти в годината и прави няколко курса с билковата тинктура Здраве и маслото от орех.

Как и ти , които четеш тази статия да възстановиш стомашно- чревния тракт?

Промо пакет „Здрав стомах “ включва два броя билкова натурална тинктура “ Здраве“ , както и био натурално масло от орех с витамин Е. С този пакет „Здрав стомах“ ти ще възстановиш стомашната и чревната лигавица, ще подобриш перисталтиката, ще премахнеш болките в стомаха и червата, газовете и подутия корем. С тези два продукта няма да се стигне до операция, до лекарства ,няма да имаш никакви усложнения освен ползи, няма да се налага да влизаш в болница!

Стойността , която има пакет „Здрав стомах “ е на стойност 490,60 лв , но ние искаме да бъдете здрави и го пускаме на 69,40 лв

Промо пакет „Здрав стомах“ включва само билкови натурални продукти, които действат бавно , но с реален резултат и дългосрочен ефект и е хубаво да се вземат поне три месеца.

Можете да закупите промо пакет „Здрав стомах “ още сега , с едно обаждане на тел. 0897992495 или от този линк: www.badizdrav.eu 

Куриер Спиди ще достави вашия пакет „Здрав стомах“ до най- близкия до вас офис .

Бъдете здрави!

www.behealth.free.bg

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.