fbpx

Кога кантара за отслабване лъже?

Всеки от нас иска да изглежда добре, да се чувства добре и да не боледува. Когато става въпрос за килограми и здраве , всички ние използваме общото си телесно тегло като основен показате.

Замисляли ли сте се обаче колко точни са тези показания? Истината е, че изобщо не са точни!

Кантарът ни показва общото телесно тегло. Показва ни от колко мастна тъкан, мускулна маса, костна маса и вода са съставени телата ни. И ние предполагаме, че колкото по-малко е това число, толкова по-добре. Но това е едно от най-опасните предположения!
Разбираемо е, че ако тежите 95 кг на ръст 158 см ще сте доста пълни по всички показатели. Но можете ли да допуснете, че когато тежите 48 кг на същия ръст, пак може да сте затлъстели ? Във втория случай пак сте си торба с мазнини, но по-малка торба. И отново се чувствате изморени, изтощени, без енергия и въпреки че цифрата на кантара ви кара да се усмихвате и би трябвало да се чувствате здрави и жизнени, това не е така.
Има не малко случаи на диабетици, които не са с наднормено тегло. Те са слаби отвън, но вътре в тялото, органите им и около тях, е изпълнено с мазнини. Това може да се комбинира и с остеопороза, и намалена мускулна маса. Този резултат получаваме, когато се храним нездравословно! Или диетата ни е лишена от ценни хранителни вещества, поради изключването на определени групи храни или драстично намаляване на калориите, които приемаме. За да може да функционира нормално в тези ситуации, тялото прибягва до собствени, вътрешни източници за набавяне на това, което му липсва. Така се стига до разграждане на мускули, извличане на калций и други минерали от костите, забавяне на метаболизма до минимум… Тогава показанията на кантара ни радват!

Качването на малко здравословно тегло (мускули, кости) дори е за предпочитане. Мускулите и костите поддържат здравето на ставите, горят повече калории, а стегнатите мускули допринасят за елегантния външен вид.

При много хора отслабването е задължително за да не натоварвате костите и ставите , както и да пазите сърцето и черния дроб. В тези случай , когато отслабването ви зависи от здравето ние препоръчваме задължително да вземете натурална билкова тинктура Бюти Боди за регулиране на теглото. Ако и ти не смееш да се качиш на кантара, ако се чувстваш разочарована от скоростта, с която отслабваш и искаш подкрепа с биков продукт Бюти боди сега е момента да се възползвате с 15 % намаление от тук: https://badizdrav.eu/shop/bilkovi-ekstrakti/3-broya-naturalna-bilkova-tinktura-byuti-bodi/ или на тел.0897992495

Бъдете здрави!

С любов: Венера Василева

и екипа на Хелт Агейн

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро