fbpx

Сбогом на високото кръвно налягане

Високо кръвно
Високо кръвно

Скъпи приятели,

напоследък при нас зачестиха случайте на хора, които идват със сериозни оплаквания от високо кръвно. Най- често споделят за кръвно с граници 170-190 , които не могат да свалят дори и с лекарства. Причините могат да бъдат много и различни, но добрата новина е, че ако успеете да промените нещата, които ще прочетете в тази статия, имате голям шанс да върнете отново доброто здраве.

Как да нормализирам кръвното си налягане за постоянно?

На този въпрос ние ще ви дадем решение, чието спазване ви гарантира, че много скоро ще върнете усмивката на лицето си.

И така… Първото и най-важно правило е да :

Oбърнете сериозно внимание на храните, които поставяте на масата

От тях трябва да изчезнат незабавно: всякакви колбаси, салами и червени меса. Тези храни, поради изключително високото си съдържание на мазнини, натрий и сол, са изключително вредни за хората с хипертония. Препоръчваме ви да консумирате заешко, пилешко, пуешко  месо, както и риба. Друг много силен враг това е солта. В тази връзка, за да не се лишавате от сиренето, го поспавяйте в съд с вода, за да може да се отсоли. Като алтернатива на солта, можете да овкусявате ястията си с подправки /босилек, джоджен, риган и т.н/. Салатните дресинги, чипсовете и майонезата също могат да предизвикат хипертония. Заменете дресингите с домашно приготвени сосове без сол, а чипса изключете от менюто си.

Спрете консумацията на черен чай

Черният чай също не е подходящ за хора, които са предразположени към високо кръвно поради кофеина, който съдържа. Като прекрасна алтернатива ние ви предлагаме билкови чайове, които по нищо не отстъпват като вкус и качество, и са далеч по-здравословни. Алкохолът трябва да е редуциран до минимум.

Важно е да обърнете внимание на двигателния си режим

Колко активни сте през деня? Всеки ден ли сте активни? Отсъствието на редовни физически упражнения може да провокира сериозни здравословни проблеми освен високото кръвно. Затова си поставете за цел всеки ден да отделяте поне по 40-50 минути за вас, прекарани в леки упражнения, разтягания, дишане и бавно ходене. Това ще нормализира кръвообращението в целия ви организъм и ще закали и имунната ви система.

Колко вода пиете

Хубаво е да започвате деня с топла вода с мед, лимон и джинджифил и до обяд трябва да сте изпили поне още 4 чаши вода. За целия ден водата трябва да стигне на 10 чаши.

Друг много важен фактор е редовното ползване на билки

Много бърз начин за сваляне на кръвно е да използвате листа от бял имел, които предварително сте накиснали в 200 мл. вода за 8 часа. Прецедете тази отвара и изпийте всичките 200 мл. за един ден, без да превишавате дозата.

Канелата

Чудесно решение за сваляне на високо кръвно е канелената вода. Разбърквате половин чаена лъжичка канела в топла вода. Тази бърза рецепта върши чудеса.

Лимоните също влияят на високото кръвно

Лимонът е естествен диуеритик и при високо кръвно може да се ползва успешно. Изцеждате един лимон и изпивате целия му сок наведнъж. Когато започнете да изхвърляте излишните течности от тялото, това е индикация ,че кръвното ви се понижава.

Натурална билкова тинктура Хипертонил

Не на последно място, ние имаме решение на проблема с високото кръвно и можем да ви помогнем. В какво се изразява нашата помощ? Предлагаме ви в продължение поне на 90 дни всяка сутрин и вечер да пиете от билкова тинктура Хипертонил. Клиничните проучвания, които сме направили с тинктура Хипертонил показват, че в рамките на две седмици от интензивния и прием , се нормализира кръвното без да се приемат каквито и да е лекарства. Ето тук можете да поръчате: https://badizdrav.eu/shop/bilkovi-ekstrakti/hipertonil-balans-na-visokoto-kravno/

Приложете нашите съвети на практика , преразгледайте менюто си, пийте повече вода, движете се поне 40-50 минути на ден, махнете солта , ползвайте билковата тинктура Хипертонил и след 90 дни от прилагането на този режим ще сте като нови! Изпитано е, работи !

А сега сте вие!

Бъдете здрави!

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро