fbpx

Как на Коледа да си пожелаем здраве и това да се сбъдне?

Приятели,
кой от вас не иска да бъде здрав?
А колко пъти си пожелавате здраве и използвате позитивни мисли за да бъдете здрави?
За да можем да си отговорим на тези въпроси , решихме да се докоснем до един закон , който според квантовата психология действа безотказно. За да разберете дали е така , трябва да пробваме . И така … да пробваме.
За първи път понятието „закон за привличането“ се използва в издание на Ню Йорк Таймс през 1879 г. Там обяснението за него е, че представата за крайната дестинация, до която трябва да стигнем, премахва препятствията до достигането и.
Законът за привличането става широко популярен след излизането на Тайната, през 2006 г.- филм на австралийската сценаристка и продуцент Роанда Бърн. Лентата бе последвана и от книга със същото заглавие през 2007 г., която се превърна в изключителен бестселър.Най-лесният начин да бъде представен Законът за привличането е човек да мисли за себе си, като за магнит. Най-общо казано, според този закон, „Подобното привлича подобно”.
Повечето хора не разбират, че всяка мисъл има честота и може да се измери. Мислите изпращат магнетичен сигнал, привличащ аналога обратно към нас! Представете си живот в охолство и ще го привличете към себе си! Това действа винаги и при всекиго.
Проблемът е, че повечето хора мислят за онова, което не искат, а после се чудят защо им се случва отново и отново. Законът за привличането не прави разлика дали възприемате нещо за добро или лошо, дали го искате или не. Той просто откликва на мислите ви – така е създадена Вселената.
Ако сте се вторачили в дълговете си, в провалената си връзка, ако се чувствате ужасно – това е сигналът, който изпращате към Вселената и получавате още от същото.
Може да си мислите за миналото, настоящето или бъдещето, но независимо дали наблюдавате или си пропомняте, или си представяте – при този процес активирате мисъл и Законът за привличането – най-могъщият закон на Вселената – откликва на мисълта ви.
Сътворението се случва непрестанно.
Всеки път когато човек си помисли за нещо, или се замисли дълбоко, той е в процес на сътворяване и от тези мисли ще се прояви нещо. Законът за привличането казва: „Ще ви дам, каквото кажете” и така ако се оплаквате от нещо лошо, вие създавате още повече от това лошото.
Когато имаме позитивна нагласа – привличаме позитивни хора, обстоятелства и събития.
Когато сме негативни и сърдити – привличаме сърдити хора и негативни обстоятелства.
Така привличаме към себе си преобладаващата си мисъл, била тя осъзната или не.
Когато хората започнат да разбират Закона за привличането, започват да се плашат от всички онези негативни мисли, които имат. Трябва да сте наясно с две неща:
Първо – вече научно е доказано, че утвърждаващата мисъл е стотици пъти по-мощна от отрицателната мисъл. Това ведната елеминира всякаква степен на тревога.
Живеем в реалност, в която съществува един буфер от време. И това е хубаво! Не бихте искали да живеете в среда, в която мислите ви се проявяват веднага. Представете си как всички страхове оживяват- ще е ужасно, нали? Та повечето от нас не си дават сметка за мислите си, действат автоматично, сякаш на автопилот…
Второ- резултатът от нашите мисли идва след известно закъснение и това наистина е нещо хубаво!
За да привлича само позитивни неща в живота си, за да се превърне живота си човек в едно позитивно изживяване, той трябва да осъзнава мислите си и да ги подбира внимателно.

Този Закон е много прост и работи в 3 стъпки:

Първа Стъпка: ВИЕ – Пожелайте си нещо!

Втора Стъпка: ВСЕЛЕНАТА – Вселената създава начин да ви го поднесе!

Трета Стъпка: ВИЕ – Започнете да си се представяте в ума си така, сякаш вече имате това, което сте си пожелали и повярвайте с цялото си сърце, че вече го имате!

Вашата задача са първа и трета Стъпка, останалото е работа на Вселената! Вселената ще ви води и ще ви зареди с енергията, която ви е необходима, за да предприемете Точното Вдъхновено Действие и да получите, това което сте си пожелали!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко,което имате и за това което искате да имате. Мислете само в сегашно време и не забравяйте, че Вселената сте самите Вие. Не вие се намирате във Вселената, а Вселената се намира във вас!
Не се отказвайте, колкото и време да отнеме, защото не е важно каква е мечтата ви, важно е какво ще направи тази мечта от вас! 

Всяка наша мисъл притежава енергия, освен това всяка наша мисъл трепти с определена честота. Като радиостанциите, всяка е позиционирана на точно определено място и може да бъде хваната, като се насториш на съответната честота. Нашите мисли също биват улавяни от Вселената. Тя притежава мощен радиоприемник и улавя дори и най-тихите честоти на нашите мисли.
Нашите мисли не само могат да бъдат разпространени и уловени, но те привличат всичко онова, което съдържат към нас самите. Накратко казано, законът за привличането гласи: Подобните неща се привлизат. Ако си позитивен и изпълнен с оптимисъм привличаш положителни неща към себе си, ако си негативен няма защо да се учудваш, че не ти върви.
Това, което са представлявали нашите мисли в минало, представлява нашата същност сега, а това което си мислим сега – изгражда нашето аз в бъдеще. За това хубаво си помислете какъв искате да бъдете? Какви неща искате да привлечете към себе си, защото те ще дойдат и никой друг освен вас не е отговорен за това.
Ако силно желаете нещо, то трябва да имате първо нагласата, че вие го заслужавате, то ви се полага и вие ще го имате. Ако разсъждавате за нещо, което ви липсва, като за нещо, което го нямате и нещо, което не вярвате, че може да се даде на вас, то никога няма да го получите. Когато вие си мислите „ На мен не се случват такива неща” това излиза директно в ефир по радиото на Вселената и посланието се разбира буквално и просто няма как да ви се случи, защото„на него не му се случват такива неща” . Когато се съжалявате или окайвате своята съдба не забравяйте, че светът възприема всичко буквално. За него не е от значение, че вие сте имали тежак ден, унили сте и за това си мислите така. Вашите мисли във всеки един момент са факти за Вселената.
Използвайте този закон във ваша полза. Бъдете позитивни. Вярвайте в себе си, в това, че безпрецедентно заслужавате най-доброто и че го получавате във всеки един момент. Не позволявайте да ви завладяват черни мисли и низши страсти. Всичко това ще се отрази на вашия жвот в бъдеще, а съм убедена, че не желаете това.
Отбягвайте песимистите, не обръщайте внимание на негативните прогнози, заобиколете се с позитивни неща, повтаряйте си положителни утвърждения и ще усетите, как вашите честоти се изместват към все по-светлото бъдеще.
Когато разбереш, че получаваш това, за което мислиш и което е също толкова важно, когато осъзнаваш какво мислиш, тогава си в позиция да упражняваш пълен контрол над собственото си преживяване

Закон на привличането
Сходните неща се привличат

Закон за съзнателното сътворяване
Онова за което мисля, онова в което вярвам и онова което очаквам се реализира

Закон за допускането
Аз съм това което съм и позволявам на другите да бъдат това което са

Благодаря ,че прочетохте тези извадки и стигнахте до края.

Бъдете здрави!
Екипа на Хелт Агейн
тел. 0897992495
www.badizdrav.eu
Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро