fbpx

4 лесни стъпки за справяне с разширените вени

Според наскоро направено проучване в България , се оказва , че всеки пети човек има проблем с разширените вени. Разширените вени обикновено са сини или тъмно лилави и се появяват главно по краката. Те могат да изглеждат под формата на  бучки или да са изпъкнали. И се развиват, когато малките клапи във вените престанат да функционират правилно и кръвта се натрупва във вените. Ако страдате от разширени вени, може да проявите и други симптоми като болки , подуване, парене, сърбежи и крампи в краката.

Днес с тази статия ще научите как само в 4 лесни стъпки да се предпазите и излекувате от разширени вени  без да се стига до операция.

  1. Направете промяна в начина си на живот:  Опитайте се да не стоите или да седите дълго време. Ако задържате краката си в една и съща позиция за по-дълги периоди, притокът на кръв в краката е ограничен. Това позволява на кръвта да се натрупва във вените. Опитайте се да регулирате позицията на краката си от време на време, за да сте сигурни, че притока на кръв се поддържа. Опитайте се да смените позицията на всеки половин час. Например, разходете се из офиса. Ако това не е възможно, можете да стоите на всеки половин час, за да разтегнете ръцете и краката.
  2. Дръжте краката си вдигнати, когато седите, и не ги кръстосвайте. Поддържането на краката повдигнати по време на седене може да облекчи натиска върху кръвоносните съдове. Можете също така да облекчите натиска, като не кръстосвате крака. Ако е възможно, поставете краката си на стол или друг стол. Това насърчава кръвообращението в краката. Опитайте се да повдигате краката си от време на време, така че краката ви да са на ниво със сърцето ви.
  3. Изберете обувки на нисък ток и широки дрехи. Високите токчета и тесните дрехи могат да попречат на притока на кръв в краката. Обувките с ниски токчета (или без токчета) карат мускулите на прасците Ви да вършат повече работа при ходене, което стимулира притока на кръв в краката. Избягвайте тесни дрехи, които ограничават притока на кръв около кръста, краката или слабините. Изберете (свободно) облекло, което не притиска и не притиска тези части на тялото.
  4. В продължение на месец използвате натурална билкова тинктура Венигрин , която със съдържащите се в нея билки , не само заздравява стените на цялата съдова система в организма, но и подобрява кръвообращението, премахва “вредния” холестерол и не се стига до тромбози. Натурален билков мехлем  Венигрин премахва повърхностните разширени вени , хемороидите, успокоява болката намалява отока.Още с първото намазване ще почувствате облекчение, защото мехлема действа веднага.Промо пакета с двата продукта можете да вземете от тук с намаление  : https://badizdrav.eu/shop/promo-packs/paket-za-veni-i-hemoroidi-venigrin/  

Ако тази статия е била полезна за вас, моля споделете я с ваши приятели и познати.

С любов : Хелт Агейн

Бъдете здрави!

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро