fbpx

Внимание! Как да се излекуваме от дискова херния и дископатия?

Дисковата херния и дископатията са заболявания, които остават траен отпечатък върху качеството на живот и много често ни извеждат от строя , понякога за дълъг период от време.

От една страна болките , сковаността , абсолютната безпомощност и омагьосания кръг в който се завъртаме.

От друга страна тежката артилерия от инжекции и кортикостероидни лекарства , които допълнително увреждат жизнено важни органи като стомах, черен дроб, бъбреци, черва и ни докарват сърдечна недостатъчност.

И причината да се стига до това е няколко грешки , които допускаме, когато ни открият дискова херния и дископати! / и ние сме ги допускали не веднъж/

В днешното видео показвам какви са грешките и как да ги избегнем. Виж дали ги правиш и ти и ако да, направи промени в начина на лечение и ги избягвай  следващия път. Виж го като кликнеш тук:

https://www.facebook.com/groups/badizdrav.eu/permalink/650323692040668/?sfnsn=mo&d=n&vh=i

 

Сърдечни поздрави

Венера Василева
Бъдете здрави!

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

4 thoughts on “Внимание! Как да се излекуваме от дискова херния и дископатия?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.