fbpx

Летните вируси- ами сега!

Приятели,

лятото е прекрасен сезон за релакс, почивка ,море и забавления. Но освен хубавите моменти, не трябва да забравяме ,че летните вируси обичат морето и най вече…. мръсните ръце!

Как да изкараме едно незабравимо и хубаво лято без да си помрачаваме настроението ? Как да не допускаме да изкараме почивката си в тоалетната и в аптеката?

На първо място спазвайте много добра лична хигиена , внимавайте какво ядете и приемайте профилактично пробиотик и витамини.

Трябва да знаете ,че летните стомашно- чревни вируси атакуват най- много децата и възрастните поради занижения имунитет. Ползвайте профилактично билковата тинктура “Имунно” за да предотвратите появата на тези вируси или в най- лошия случай да ги изкарате най- леко. Много често малките деца ги изкарват изключително тежко защото много бързо се обезводняват.

Вирусите попадат в организма  през устата или по въздушно капков път, размножават се в червата и по този начин нарушават работата на стомашно- чревния тракт. Понякога по кръвен път достигат до жизнено важни органи- стомах, сърце, бъбреци и нанасят сериозни поражения. Лошото е ,че този тип вируси се разпространяват на места с висока концентрация на хора, консумацията на замърсена храна или вода , както и посещението на басейни , със съмнителна чистота.

Кои са основните симптоми на вирусите?

  1. Гадене и повръщане
  2. Стомашно разтройство и диария
  3. Температура
  4. Отпадналост
  5. Понижен апетит
  6. Главоболие

Ето и някой превантивни мерки , които можете да имате в предвид:

1. Избягвайте чешмяната вода.

2. Мийте ръцете си и тези на детето често и винаги след посещение на тоалетна.Вирусите често се предават по фекално- орален път чрез не добре измити ръце.

3. Измивайте и почиствайте добре плодовете и зеленчуците. Не се знае къде са били съхранявани и кой ги е пипал преди вас

4.Не купувайте храна от съмнителни източници с лоша хигиена и качество. Понякога уличната храна е много вкусна и примамлива , но колко пъти сте видели продавач да работи с ръкавици , които да ползва САМО за храната.

5. Приемайте витамини под формата на плодове и зеленчуци. Допълнително можете да закупите течни ампули витамин С от 500 мг и да приемате всеки ден

6. Използвайте билковата тинктура”Имунно” за да защитите организма и да го подсилите с билковия комплекс.Заедно с детето си направете един профилактичен курс . Тази билкова тинктура не само ще ви засили защитните сили в организма но и ще ви помогне в предпазването на неприятните вируси. Тинктура”Имунно” можете да вземете  от тук:

7. Ако започнат проблеми със стомаха като болки, колики, разтройство започнете прием на натурална билкова тинктура Здраве още в първите часове на неразположението. В рамките на деня капете по 30 капки в малко вода на всеки час за да пресечете проблема. Натурална билкова тинктура Здраве ще ви помогне като: успокои стомаха, заздрави стомашната лигавица и подобри перисталтиката на стомашно- чревния тракт. Сега до 15.07 можете да закупите натурална билкова тинктура Здраве с намаление от тук: https://badizdrav.eu/shop/bilkovi-ekstrakti/paket-tinktura-zdrave-20-namalenie-za-3-broya/

Благодарим ви ,че сте с нас , че заедно вървим по пътя в изграждането на добро и стабилно здраве, с което ще постигнем балансиран и щастлив живот.

Бъдете здрави!

Екипа : Хелт Агейн

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро