fbpx

Летните вируси- ами сега!

Приятели,

лятото е прекрасен сезон за релакс, почивка ,море и забавления. Но освен хубавите моменти, не трябва да забравяме ,че летните вируси обичат морето и най вече…. мръсните ръце!

Как да изкараме едно незабравимо и хубаво лято без да си помрачаваме настроението ? Как да не допускаме да изкараме почивката си в тоалетната и в аптеката?

На първо място спазвайте много добра лична хигиена , внимавайте какво ядете и приемайте профилактично пробиотик и витамини.

Трябва да знаете ,че летните стомашно- чревни вируси атакуват най- много децата и възрастните поради занижения имунитет. Ползвайте профилактично билковата тинктура “Имунно” за да предотвратите появата на тези вируси или в най- лошия случай да ги изкарате най- леко. Много често малките деца ги изкарват изключително тежко защото много бързо се обезводняват.

Вирусите попадат в организма  през устата или по въздушно капков път, размножават се в червата и по този начин нарушават работата на стомашно- чревния тракт. Понякога по кръвен път достигат до жизнено важни органи- стомах, сърце, бъбреци и нанасят сериозни поражения. Лошото е ,че този тип вируси се разпространяват на места с висока концентрация на хора, консумацията на замърсена храна или вода , както и посещението на басейни , със съмнителна чистота.

Кои са основните симптоми на вирусите?

  1. Гадене и повръщане
  2. Стомашно разтройство и диария
  3. Температура
  4. Отпадналост
  5. Понижен апетит
  6. Главоболие

Ето и някой превантивни мерки , които можете да имате в предвид:

1. Избягвайте чешмяната вода.

2. Мийте ръцете си и тези на детето често и винаги след посещение на тоалетна.Вирусите често се предават по фекално- орален път чрез не добре измити ръце.

3. Измивайте и почиствайте добре плодовете и зеленчуците. Не се знае къде са били съхранявани и кой ги е пипал преди вас

4.Не купувайте храна от съмнителни източници с лоша хигиена и качество. Понякога уличната храна е много вкусна и примамлива , но колко пъти сте видели продавач да работи с ръкавици , които да ползва САМО за храната.

5. Приемайте витамини под формата на плодове и зеленчуци. Допълнително можете да закупите течни ампули витамин С от 500 мг и да приемате всеки ден

6. Използвайте билковата тинктура”Имунно” за да защитите организма и да го подсилите с билковия комплекс.Заедно с детето си направете един профилактичен курс . Тази билкова тинктура не само ще ви засили защитните сили в организма но и ще ви помогне в предпазването на неприятните вируси. Тинктура”Имунно” можете да вземете  от тук:

7. Ако започнат проблеми със стомаха като болки, колики, разтройство започнете прием на натурална билкова тинктура Здраве още в първите часове на неразположението. В рамките на деня капете по 30 капки в малко вода на всеки час за да пресечете проблема. Натурална билкова тинктура Здраве ще ви помогне като: успокои стомаха, заздрави стомашната лигавица и подобри перисталтиката на стомашно- чревния тракт. Сега до 15.07 можете да закупите натурална билкова тинктура Здраве с намаление от тук: https://badizdrav.eu/shop/bilkovi-ekstrakti/paket-tinktura-zdrave-20-namalenie-za-3-broya/

Благодарим ви ,че сте с нас , че заедно вървим по пътя в изграждането на добро и стабилно здраве, с което ще постигнем балансиран и щастлив живот.

Бъдете здрави!

Екипа : Хелт Агейн

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

34 thoughts on “Летните вируси- ами сега!

  1. Pingback: hydroxychloroquine successful trials

  2. Pingback: withdrawal from hydroxychloroquine

  3. Pingback: hydroxychloroquine for malarial treatment

  4. Pingback: hydroxychloroquine 700mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.