fbpx

Какво се случва при висока кръвна захар?

Приятели,
получаваме много въпроси свързани с високата кръвна захар. Тя има огромно значение за здравето ни. За съжаление в скоро изнесена статистика за България се оказва ,че  от това заболяване страдат около 500 000 души. 40% от хората обаче не знаят, че имат диабет. Живеем във време характеризиращо се с много стрес, лоша хранителна култура и слаба физическа активност. Това са основни предпоставки за развитие на дисбаланс в нивата на кръвната захар. Важно е да се знае, че редовният самоконтрол намалява усложненията от диабета с 35%
Днес искаме да наблегнем на 5 състояния , които са в следствие на висока кръвна захар. Ето защо превенцията , контрола както и навременното диагностициране са от изключително важно значение.
И така …
1.Диабетна невропатия . Това  състояние е едно от най-честите усложнения при диабета. Дължи се на промяна в малките кръвоносни съдове, които “хранят” сетивните и двигателни нерви. Характеризира се с чувство за парене, мравучкане или болки в крайниците, по-често в стъпалата. Може да се стигне до затруднения в ходенето и обезчувствяване, което може да е причина за други травми и наранявания.
2.Диабетна ретинопатия . Изразява се в  нарушение нива на глюкозата в кръвта , които водят до нарушения в малките кръвоносни съдове на ретината. Те се раздуват и е възможно да се стигне до трайно промени на съединителната тъкан на окото и увреждане на зрението.
3.Диабетна нефропатия . Състояние при което се засягат бъбреците. Захарният диабет и особено тип 2 е водеща причина за засягане на бъбреците. Постепенно те губят способността си да филтрират от кръвта токсичните отпадъци и да ги отделят с урината.
4.Сърдечно-съдови заболявания – дълготрайното високо ниво на кръвната захар ускорява развитието на атеросклерозата. Плаките стесняват кръвоносните съдове – най-често тези, които хранят сърцето и тези, които доставят кръв към главния мозък и към долните крайници.
5. Така нареченото “Диабетно стъпало”. Причината за това състояние  при 50% от всички диабетни усложнения на стъпалата  е полиневропатията. Освен това, заради отслабения имунитет, лошото оросяване и високото съдържание на глюкоза в кръвта се наблюдават по-лесно инфектиране, трудно зарастване на раните, повтарящи се бактериални и гъбични инфекции.
За контрол и поддържане на добра норма на кръвна захар са важни  две неща :  извършването на профилактични прегледи при ендокринолог и всекидневна препоръчителна употребата на билкова тинктура Дълголетие на Хелт Агейн , както от хора страдащи от диабет или в състояние на преддиабет, така и от всички останали.

Ето какво споделят наши клиенти употребяващи натурална билкова тинктура Дълголетие:

“Казвам се Десислава Янева и пия капките Дълголетие на Хелт Агейн от три месеца. Изключително доволна съм, защото регулира кръвната ми захар. Откакто използвам продукта се чувствам спокойна за своето здраве. След последното измерване на гликирания хемоглобин, резултатите ми бяха много добри.”

“Здравейте , казвам се Георги Найденов от София. Горещо препоръчвам натурална билкова тинктура Дълголетие , защото наистина помага за понижаването на кръвната захар. За нея научих от моята лична лекарка , за което съм и много благодарен. Веднага си купих тинктура Дълголетие . Пия я от два месеца  и ще продължавам да си я поръчвам всеки месец , защото констатирам, че наистина има ефект. А мехлема Венигрин е вълшебен при рани. С него мажа моите и още на 12 ден от третирането , забелязах ,че раната  ми на крака започна да се затваря. “

За да започнете и вие , можете да се свържете директно с производителя на тел. 0897992495 или на https://badizdrav.eu/shop/bilkovi-ekstrakti/tinktura-dalgoletie-za-rehabilitatsiya-na-diabet-1-2-i-preddiabet/  За 3 броя натурална билкова тинктура предлагаме отстъпка!

Бъдете здрави!

С любов : екипа на Хелт Агейн

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро