fbpx

Какво представлява новия пакет “Здрави стави, здрав кръст”

Приятели,

В съвременното ежедневие болката в кръста, врата, артрита, остеопорозата и ишияса са  много срещан проблем сред хора във всякаква възраст. Според едно от последните изследвания, близо 80% от българите вече имат или за в бъдеще ще имат оплаквания свързани с опорно- двигателната система поне веднъж. То се проявява при хора от всякаква възраст, като най-засегната група са хората между 30 и 55 години. Според мнението на експертите, дискомфорта в гърба, ставите, шията и кръста  е свързан  с начина, по които мускулите, костите и връзките в гръбнака работят заедно и се свързват по между си. Много често се появяват на база дегенеративни състояния. На хората с подобни оплаквания често им се налага да се консултират с редица специалисти от различни области, преди да стигнат до същината на проблема и да им бъде назначено точно и адекватно лечение. Ние обаче днес ви предлагаме пакет ” Здрави стави, здрав кръст”, който може да реши тези проблеми. Направен съвместно с невролози и кинезотерапевти, тези продукти са помогнали на над 2500 човека до момента.

За кого е този пакет?
– за хора с дискова херния
– за хора с дископатии
– за хора с артрит и ревматизъм
– остепороза
– коксартроза и гонартроза
Пакета включва: 2 бр. натурална билкова тинктура Ставиксин, 1 бр. обезболяващ гел, 1 бр. натурален мехлем Венигрин, 1 пакет витамини калции+ витамин Д

🍀Натуралната билкова тинктура Ставиксин съдържа билки- босфелия , хилуронова киселина, колаген и витамин С. Тази формула чрез натрупване въздейства на костите и ставите като регенерира костно- ставния апарат, премахва възпалението и сковаността и подобрява движенията
🍀Обезболяващия гел “Бъдете здрави” се използва за да замести болкоуспокоителните и кортикостероидите. Той действа с цел обезболяване на засегнатото място.
🍀Натурален билков мехлем Венигрин чрез комбинацията от билки действа директно през кожата , като освен ,че подобрява кръвообращението, подпомага да се възстанови засегнатия участък. Много добре действа при артритни болки, схващания и болки в кръста и гърба.
🍀Много специалисти вече са доказали , че след 25 годишна възраст нивото на калции и витамин Д рязко намалява. От това страдат зъбите и костите. Тъй като храната е бедна на витамини и минерали е добре да си ги набавяме с витаминната формула : калции + витамин Д.
За да възстановите опорно- двигателната система промо пакет” Здрави стави , здрав кръст ще ви помогне
Възползвайте се сега от 20 % намаление : редовна цена 118 лв , намален на 86,20 лв

За информация : тел. 0897992495

Бъдете здрави!

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.