fbpx

Какво представлява новия пакет “Здрави стави, здрав кръст”

Приятели,

В съвременното ежедневие болката в кръста, врата, артрита, остеопорозата и ишияса са  много срещан проблем сред хора във всякаква възраст. Според едно от последните изследвания, близо 80% от българите вече имат или за в бъдеще ще имат оплаквания свързани с опорно- двигателната система поне веднъж. То се проявява при хора от всякаква възраст, като най-засегната група са хората между 30 и 55 години. Според мнението на експертите, дискомфорта в гърба, ставите, шията и кръста  е свързан  с начина, по които мускулите, костите и връзките в гръбнака работят заедно и се свързват по между си. Много често се появяват на база дегенеративни състояния. На хората с подобни оплаквания често им се налага да се консултират с редица специалисти от различни области, преди да стигнат до същината на проблема и да им бъде назначено точно и адекватно лечение. Ние обаче днес ви предлагаме пакет ” Здрави стави, здрав кръст”, който може да реши тези проблеми. Направен съвместно с невролози и кинезотерапевти, тези продукти са помогнали на над 2500 човека до момента.

За кого е този пакет?
– за хора с дискова херния
– за хора с дископатии
– за хора с артрит и ревматизъм
– остепороза
– коксартроза и гонартроза
Пакета включва: 2 бр. натурална билкова тинктура Ставиксин, 1 бр. обезболяващ гел, 1 бр. натурален мехлем Венигрин, 1 пакет витамини калции+ витамин Д

🍀Натуралната билкова тинктура Ставиксин съдържа билки- босфелия , хилуронова киселина, колаген и витамин С. Тази формула чрез натрупване въздейства на костите и ставите като регенерира костно- ставния апарат, премахва възпалението и сковаността и подобрява движенията
🍀Обезболяващия гел “Бъдете здрави” се използва за да замести болкоуспокоителните и кортикостероидите. Той действа с цел обезболяване на засегнатото място.
🍀Натурален билков мехлем Венигрин чрез комбинацията от билки действа директно през кожата , като освен ,че подобрява кръвообращението, подпомага да се възстанови засегнатия участък. Много добре действа при артритни болки, схващания и болки в кръста и гърба.
🍀Много специалисти вече са доказали , че след 25 годишна възраст нивото на калции и витамин Д рязко намалява. От това страдат зъбите и костите. Тъй като храната е бедна на витамини и минерали е добре да си ги набавяме с витаминната формула : калции + витамин Д.
За да възстановите опорно- двигателната система промо пакет” Здрави стави , здрав кръст ще ви помогне
Възползвайте се сега от 20 % намаление : редовна цена 118 лв , намален на 86,20 лв

За информация : тел. 0897992495

Бъдете здрави!