fbpx

Как да разпознаем диабета?

Приятели,

диабета е заболяване , което е коварно с това , че има доста скрити симптоми . Проблема е , че ако не се самонаблюдаваме може изобщо да не предположите ,че имате проблем . Днес ще разгледаме най- честите признаци , които са свързани с диабет. Хубавата новина е , че ако тези симптоми бъдат хванати на време, това ще помогне за ранното овладяване на болестта.

1, Признак: Често уриниране. Трябва да се прави разлика между често уриниране и инфекция на пикочните пътища. При инфекция имаме освен чести позиви , парене, тръпнене, болка при уриниране.

2, Признак: Усещане за непрекъснат глад: Много голям процент от хората с диабет изпитват „вълчи“ глад. Това се дължи на факта , че глюкозата задържа въглехидрати и изстрелва нивата на инсулина в небето.Ако забележите ,че много често ви се иска да си хапнете , проверете нивата на кръвната захар.

3,Често ли сте в лошо и мрачно настроени? Като изключим факта, че всеки човек изпада в подобни състояния, ако  вие сте всеки ден мрачни, унили и тъжни е хубаво да се замислите дали освен за депресия, не става въпрос и да още нещо…

4.Храните се нормално, но въпреки това губите тегло. Ако имате такъв проблем е хубаво да проверите кръвната захар. Често при диабет неправилното обработване на веществата , кара организма да търси алтернативни начини за добив на енергия.

5,Често ли сте жадни? Този въпрос може и да ви обърка особено през лятото, когато тялото ни кара да пием повече вода . Честото уриниране ще ви кара да сте непрекъснато жадни. Ето защо като свържете двата признака, това може да ви подскаже за необходимост от едно елементарно изследване.

Ние ви предлагаме превантивно да приемате билковата тинктура Дълголетие , особено ако ваши роднини страдат от диабет. За всички , които вече имат преддиабет, диабет 1 или 2 билковата тинктура Дълголетие е абсолютно необходима за да урегулира нивата на кръвната захар , да подобри общото състояние на организма и да ви даде енергия.

За поръчки: тел 0897992495 или на https://badizdrav.eu/shop/bilkovi-ekstrakti/tinktura-dalgoletie-za-rehabilitatsiya-na-diabet-1-2-i-preddiabet/

Бъдете здрави!

С любов : Хелт Агейн

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *