fbpx

Как да разпознаем диабета?

Приятели,

диабета е заболяване , което е коварно с това , че има доста скрити симптоми . Проблема е , че ако не се самонаблюдаваме може изобщо да не предположите ,че имате проблем . Днес ще разгледаме най- честите признаци , които са свързани с диабет. Хубавата новина е , че ако тези симптоми бъдат хванати на време, това ще помогне за ранното овладяване на болестта.

1, Признак: Често уриниране. Трябва да се прави разлика между често уриниране и инфекция на пикочните пътища. При инфекция имаме освен чести позиви , парене, тръпнене, болка при уриниране.

2, Признак: Усещане за непрекъснат глад: Много голям процент от хората с диабет изпитват “вълчи” глад. Това се дължи на факта , че глюкозата задържа въглехидрати и изстрелва нивата на инсулина в небето.Ако забележите ,че много често ви се иска да си хапнете , проверете нивата на кръвната захар.

3,Често ли сте в лошо и мрачно настроени? Като изключим факта, че всеки човек изпада в подобни състояния, ако  вие сте всеки ден мрачни, унили и тъжни е хубаво да се замислите дали освен за депресия, не става въпрос и да още нещо…

4.Храните се нормално, но въпреки това губите тегло. Ако имате такъв проблем е хубаво да проверите кръвната захар. Често при диабет неправилното обработване на веществата , кара организма да търси алтернативни начини за добив на енергия.

5,Често ли сте жадни? Този въпрос може и да ви обърка особено през лятото, когато тялото ни кара да пием повече вода . Честото уриниране ще ви кара да сте непрекъснато жадни. Ето защо като свържете двата признака, това може да ви подскаже за необходимост от едно елементарно изследване.

6,Необичайно отслабване – характерен симптом е при диабет тип 1, когато организмът изпитва недостиг на инсулин. Вследствие на това започват да се разграждат мускулите и запасите от мазнини за осигуряването на енергия. Този ефект понякога се забелязва и при диабет тип 2, но отслабването при него не е така драстично и е временно.

7.Кожни проблеми и инфекции. Необяснимите кожни сърбежи в резултат на лоша циркулация или суха кожа, потъмняването на кожата около врата или под мишниците, често са предупредителен сигнал за диабет. Често появяващите се гъбични инфекции на гениталиите, кожните инфекции (циреи, гнойни пъпки и др.), възпаленията на пикочните пътища също могат да бъдат симптоми на диабет.

8.Мравучкане и/или изтръпване. Сърбежа, подуването и изтръпването на ръцете и краката, придружени от парещи болки, могат да показват, че диабетът отдавна е налице и вече е увредил нервите. Ако нивата на кръвната захар се задържат високи прекалено дълго време и болният не приема съответните медикаменти, има опасност да се стигне до невропатия (трайно увреждане на нервите).

Ние ви предлагаме превантивно да приемате едно от утвърдените и мащабно изследвани натурални средства за облекчаване на симптомите при диабет и пред диабет билкова тинктура Дълголетие. Тя включва растителни алкалоиди  , които се извличат от корена на 4 билкови растения. Тинктура Дълголетие  има широк спектър положителни клинични ефекти при диабет, затлъстяване и високи нива на холестерола. Този естествен алкалоид стимулира производството на АМР-активирана протеин киназа (AMPK) – ензим с ключова роля за клетъчната енергийна хомеостаза и усвояването и окисляването на глюкозата и мастни киселините, когато клетъчната енергия е ниска . Билкова тинктура Дълголетие  стимулира фосфорилирането на AMPK, в резултат от което съотношението цикличен аденозинмонофосфат към аденозинтрифосфат (АТФ) в клетките директно се увеличава и се стимулира усвояването на глюкозата. Благодарение на естествения си антихипергликемичен ефект, билкова тинктура Дълголетие  има значими ползи за хора с диабет тип 2 и преддиабет.

Билковата тинктура Дълголетие е хубаво да се приема и превантивно особено ако ваши роднини /майка, баща, баба, дядо/ страдат от диабет. За всички , които вече имат преддиабет, диабет 1 или 2 билковата тинктура Дълголетие е абсолютно необходима за да урегулира нивата на кръвната захар , да подобри общото състояние на организма и да ви даде енергия.

Сега можете да вземете натурална билкова тинктура Дълголетие с намаление от 20% до 05.09 вкл с поръчки: тел 0897992495 или на https://badizdrav.eu/shop/bilkovi-ekstrakti/tinktura-dalgoletie-za-rehabilitatsiya-na-diabet-1-2-i-preddiabet/

Бъдете здрави!

С любов : Венера Василева

и Хелт Агейн

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро