fbpx

Как да излекуваме гъбичките по ноктите?

гъбички по ноктите

Приятели,

гъбичките по ноктите са известни с медицинското название онихомикоза. Те представляват инфекция, причинена от микроорганизми, които лесно се разпространяват по ръцете и краката. Тъй като крайниците ни са непрекъснато изложени на студ, влага, топлина и други външни фактори, ноктите ни стават добро място за развитие на микроорганизми. Как да ги премахнем?

За щастие има съставки, които имат противогъбичен ефекти. Можете да ги използвате, за да контролирате тази инфекция, без да прибягвате до агресивни химически продукти.

Ние ви предлагаме два продукта, които са със сто процентна ефективност и много бързо ще премахнат ужасните гъбички по ноктите и ще заздравят ноктите.

Преди да споделим тази процедура за използване на природните средства  за гъбичките по ноктите, важно е да бъдете на ясно, че резултатите няма да бъдат видими веднага.

Въпреки, че този продукт започва да се бори с гъбичната инфекция от първото приложение, пълното премахване няма да стане за една нощ.

Ето защо трябва да сте наясно с използването й  да следвате необходимите препоръки, за да се освободите напълно от проблема си.

Съставки

 • 6 чаши вода (1,5 литра)
 • 5 супени лъжици с връх прах за пране / RAITA s /  
 • 1 супена лъжица сода за хляб

Инструкции

 • Загрейте водата до температура, която е поносима за краката ви.
 • Добавете 5те супени лъжици прах за пране  и изсипете тази смес в голяма купа.
 • Потопете краката си / ръцете си /  в течността и ги оставете да се накиснат за 15-20 минути.
 • След това оставете да изсъхнат добре и натъркайте ноктите с паста направена от сода за хляб.
 • Оставете така за 10 минути и след това изплакнете.
 • Попийте водата от краката / ръцете/ с хавлиена кърпа и намажете с натурален билков мехлем Венигрин. Той има силни противовъзпалителни , антисептични и противогъбични свойства заради билките , които съдържа. Освен това ще омекоти и приглади кожата.
 • Повторете това лечение всяка вечер, докато вида на ноктите ви не се подобри. Това обикновено се случва след 3 процедура.

Защо да използваме прах за пране RAITA за гъбички по ноктите?

Самият прах за пране съдържа съставки , които след накисване успяват да убият всякакви патогенни микроорганизми.

Въпреки, че това лечение е много ефективно за борба с този вид инфекция, не пренебрегвайте няколко допълнителни препоръки, за да постигнете желаният ефект.

 • За целта избягвайте да попадате във влажни и горещи атмосферни условия, които могат да стимулират развитието на гъбичките по време на това лечение.
 • Хубаво е по време на лечението да сте с отворени обувка за да може краката да дишат , да не се запаряват и изпотяват.
 • Измиването и дезинфекцията на всички инструменти, които използвате около ноктите, ще предотврати разпространението на инфекцията в ноктите, които все още не са засегнати.

Тази рецепта е изпитана и работи. До края на седмицата можете да вземете прах за пране RAITA с намаление от тук: https://badizdrav.eu/shop/prah-za-prane-ot-bilki/naturalen-prah-za-prane-s-aromat-na-lavandula-raita/

както и натурален билков мехлем Венигрин с намаление от тук: https://badizdrav.eu/shop/mehlem-za-veni-i-hemoroidi/100-naturalen-bilkov-mehlem-venigrin-za-razshireni-veni-hemoroidi-psoriazis-rani-ot-razlichen-proizhod/

Бъдете здрави!

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро