Какво обичат вашите кости и стави и как да ги излекуваме?

Приятели,

знаете ли какво обичат вашите стави и кости? Знаете ли , кое е изключително добре за вас?

Много специалисти са на мнение ,че след 30 години нашата опорно- двигателна система се променя. Ако преди тази възраст не сме успели да си набавим чист калции, след това този  калции, както и хилуроновата киселина и колагена организма започва да го търси и ако не ги намери,  това се отразява в зъбите , костите и ставите. Това води  до много проблеми свързани с кръста, гърба, врата , ставите и хрущялите. Поради липса на тези вещества много бързо започва да страда целият опорно- двигателен апарат.

Ние ви предлагаме натурална билкова тинктура Ставиксин , която съдържа билки – босфелия , хилуронова киселина, колаген и витамин С. Тази формула чрез натрупване въздейства на костите и ставите като регенерира костно- ставния апарат, премахва възпалението и сковаността и подобрява движенията. Ако са ви открили дискова херния, дископатия, артрит, ишияс или остеопороза , натурална билкова тинктура Ставиксин ще ви премахне сковаността, болката и ще забравите ,че сте имали проблем.

За цялостно лечение към приема на билковата тинктура Ставексин е хубаво да се наблегне на определени храни , които дават отлични резултати при продължителен прием на костите и ставите.

Много важен е да  присъства сусамовият тахан. Той съдържа голяма количество фосфор, калции, витамин К. Ако не можете да го консумирате директно , можете да го ползвате към салати и да правите дресинги.

Кафявия ориз, киноа, пълнозърнестия хляб са задължителни за хора с проблем с опорно- двигателната система. Поради голямото количество фибри и витамини от групата на В  , тези храни ще върнат радостта от движението.

Сутрин е добър вариант да се взема нискомаслена извара и яйца  заради калция , както и от вечерта да се накисват за 8 часа бадеми, кашу и лешници, които за закуска да се консумират. Тези продукти съдържат много голямо количество витамин Д, лутеин, много микроелементи и витамини и са отлична храна за костите и ставите.

Ако искате да ви помогнем и да възстановите ставите и костите , моля свържете се с нас на : тел. 0897992495 или на www.badizdrav.eu  Ние ще изберем най- правилното решение , според състоянието ви!

Бъдете здрави!

С любов : екипа на Хелт Агейн

www.badizdrav.eu