fbpx

Какво обичат вашите кости и стави и как да ги излекуваме?

Приятели,

aко сте от хората, които имате проблем с опорно- двигателната система , прочетете тази статия и определено ще намерите отговора.

Много специалисти са на мнение ,че след като навършим 30 години нашата опорно- двигателна система се променя. Ако преди тази възраст не сме успели да си набавим чист калции, след това този  калции, както и хилуроновата киселина и колагена организма започва да го търси и ако не ги намери,  това се отразява в зъбите , костите и ставите. Това води  до много проблеми свързани с кръста, гърба, врата , ставите и хрущялите. Поради липса на тези вещества много бързо започва да страда целият опорно- двигателен апарат.

Много фактори увреждат ставите и гръбначния стълб. Най- често срещани са :

  • Претоварване на ставите и гръбначния стълб поради наднормено тегло или причинено от работа или спорт, неподходяща стойка, а така също и при вродени или придобити патологични позиции, например на тазобедрените стави.
  • Липсата на контрол на ставното натоварване, напр. в случаи със спастична парализа, може също да доведе до претоварване на ставите и гърба
  • Болести, като например артрит или подагра, могат да увредят хрущяла и гръбначния стълб
  • Хирургични интервенции и ставни лезии също повишават риска от хрущялно увреждане и от задълбочаване на проблеми с гръбначния стълб
  • Определена предразположеност към по-бързо износване на ставите може да бъде и наследствено обусловена.

Ние ви предлагаме натурална билкова тинктура Ставиксин  Тя съдържа  формула от билки , които чрез натрупване въздействат на костите и ставите като регенерират костно- ставния апарат, премахват възпалението и сковаността и подобряват движенията. Ако са ви открили дискова херния, дископатия, артрит, ишияс или остеопороза , натурална билкова тинктура Ставиксин ще ви премахне сковаността, болката и ще забравите ,че сте имали проблем.

За цялостно лечение към приема на билковата тинктура Ставексин е хубаво да се наблегне на определени храни , които дават отлични резултати при продължителен прием на костите и ставите.

Много важен е да  присъства сусамовият тахан. Той съдържа голяма количество фосфор, калции, витамин К. Ако не можете да го консумирате директно , можете да го ползвате към салати и да правите дресинги.

Кафявия ориз, киноа, пълнозърнестия хляб са задължителни за хора с проблем с опорно- двигателната система. Поради голямото количество фибри и витамини от групата на В  , тези храни ще върнат радостта от движението.

Сутрин е добър вариант да се взема нискомаслена извара и яйца  заради калция , както и от вечерта да се накисват за 8 часа бадеми, кашу и лешници, които за закуска да се консумират. Тези продукти съдържат много голямо количество витамин Д, лутеин, много микроелементи и витамини и са отлична храна за костите и ставите.

Ако искате да ви помогнем и да възстановите ставите и костите , моля свържете се с нас на : тел. 0897992495 или на  https://badizdrav.eu/shop/pri-problemi-s-kosti-i-stavi/paket-staviksin-za-zdravi-kosti-i-stavi-3-broya/

Опитни кинезотерапевти и невролози препоръчват промо пакет Здрави стави, здрав кръст през периода на болки и скованост. Той включва

  • Натурална билкова тинктура Ставиксин
  • Обезболяващ гел Бъдете здрави
  • Лечебен мехлем Венигрин за подобряване на кръвообращението

Всеки един от тези продукти е разработен с идеята да подпомогне и възстанови различните проблеми с дискова херния, дископатия, ишияс, коксартроза и артрит

 Ние ще изберем най- правилното решение , според състоянието ви!

Бъдете здрави!

С любов : екипа на Хелт Агейн

www.badizdrav.eu

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро