Знаеш ли как да имаш добра опорно- двигателна система?/плюс домашна рецепта/

Приятели,

Успоредно с класическата медицина билките са незаменим помощник в борбата със ставните проблеми  и славата на някои билки  и ядки се носи от векове.

Днес ние ви предлагаме да се обърнете  към природата и нейните богатства – те са значително по ефективни от медикаментите и нямат вредни ефекти върху други органи. 

Защо при проблем с костите и ставите да ползваме билковата тинктура Ставиксин?

Защото тя съдържа три основни компонента, които са с много силен и лечебен ефект при продължителна употреба. Освен ,че намаляват болката и възпалението, те действат като природна смазка на всички кости и стави . Ето ги тях:

Босвелия ( или познат още като тамяново дърво или индийски тамян) . Тази билка подобрява подвижността, като смъква оттока в ставите. Има и противовъзпалителен ефект. Екстракта от босвелия,  помага за нормалното функциониране на опорно-двигателния апарат като  подобрява кръвотока в областта на ставите и костите  оттам – улеснява доставянето на хранителни вещества и кислород до тези тъкани.

Хиалуроновата киселина е вещество, което се съдържа в голямо количество в ставите, в хрущялите, кожата, извънклетъчния матрикс, стъкловидното тяло на човешкото око , а работата ѝ е да осигурява безболезнено и гладко движение на ставите и другите части от тялото ни, така че да не се самоизтриват, движейки се една срещу друга.

Колагена спомага за правилното функциониране на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан, укрепва стените на кръвоносните съдове и скелетната мускулатура и допринася за поддържането на добро зрение. Колагенът е един от най-важните протеини, произвеждани от човешкия организъм и участва в много жизненоважни функции, като изграждането на опорно-двигателния апарат и здравословното състояние на кожата. Колагенът спомага за поддържане на нормалното състояние и еластичността на ставните връзки и съединителната тъкан и подобрява общото здраве на ставите, костите и хрущялите. Колагенът в  билковата тинктура Ставиксин е с много висока степен на резорбция от организма.

Само днес до края на вечерта можете да закупите билковата тинктура Ставиксин с 10% намаление : от 25.80 лв на 23,20 лв .

Поръчки можете да направите на тел. 0897992495 или на сайта на Бъдете здрави: www.badizdrav.

Ето и обещаната рецепта за кости и стави. Нея можете да я правите ден за ден и да я консумирате успоредно с приема на билковата тинктура Ставиксин.

Нужни продукти:

сусам – 4 с.л.
стафиди – 3 с.л.
ленено семе – 8 с..л

топла вода – половин чаша
тиквено семе – 40 г
мед – 200 г

 

Начин на приготвяне: Поставете всички тези природни богатства в блендер и смелете до получаване на еднородна смес. Непосредствено преди всяко хранене взимайте по 1 с.л. от тази смес сутрин, обед и вечер.Освен за стави и кости . действа при анемия и ускорява обмяната на веществата.Пробвайте я!

Бъдете здрави!

www.badizdrav.eu