ВАЖНО! Преди великденските празници

Приятели,

ние вярваме, че краткото отпускане с всевъзможни храни като козунаци, яйца, различни вкусни гозби , сладки изкушения през празничните дни е напълно в рамките на баланса. Но когато се очертават повече от един ден  последиците няма да са толкова приятни за стомаха и червата!

Освен ,че храносмилането се нарушава и стомаха не може да смогне да преработи огромното количество храна , за хората , които по принцип си имат проблеми със стомаха и червата , тези празници могат да се окажат доста сериозно изпитание на здравето им.

За да не стигате до проблеми като  болки, подуване, газове и възпаления , запек и разтройство ние ви предлагаме да вземете превантивни мерки. Натуралната билкова тинктура Здраве и маслото от орех с витамин Е , са вашите помощници. Когато започнете да ги приемате няколко дни преди празниците , вие ще си осигурите добро храносмилане и дори да получите горните оплаквания с билковата тинктура Здраве и маслото от орех ще елиминирате неприятните усещания. Вие ще си гарантирате , че няма да  си помрачите празничните дни и няма да ви се налага  да търсите лекари и аптеки. Традиционно всички празнични събирания, обеди, вечери, партита и т.н. се провеждат около масата. В резултат хапваме много повече и много по-често отколкото сме свикнали. Допълнително, прекарвайки почивните дни вкъщи или на гости у близки хора, където винаги има изостанала храна от празничните трапези, е много изкушаващо да похапваме по-често и без да сме наистина гладни. Това е една от основните причини да натоварваме стомаха и червата и да се стига до проблеми като подуване, болки и парене в стомаха..

Практичен съвет: Хранете се само на маса и само по време на основните хранения – закуска, обяд, вечеря (+ евентуално една подкрепителна закуска). Избягвайте да похапвате, да опитвате, да се изкушавате с храна извън тези хранения. Фокусирайте се върху другите аспекти на празниците – време със семейството, срещи с близки и приятели, възможност да поспите повече, да прочетете отдавна отлагана книга, да изгледате някой хубав филм.

Пакет „Здрав стомах „ включва един брой билкова тинктура Здраве и един брой масло от орех с витамин Е. Те са абсолютно достатъчни да се насладите на празничните дни и да подобрите здравето на стомаха и червата. Можете да ги закупите с бърза поръчка на тел. 0897992495 или на www.badizdrav.eu

С любов екипа на : Хелт Агейн

Бъдете здрави