fbpx

ВАЖНО! Преди великденските празници

Приятели,

ние вярваме, че краткото отпускане с всевъзможни храни като козунаци, яйца, различни вкусни гозби , сладки изкушения през празничните дни е напълно в рамките на баланса. Но когато се очертават повече от един ден  последиците няма да са толкова приятни за стомаха и червата!

Освен ,че храносмилането се нарушава и стомаха не може да смогне да преработи огромното количество храна , за хората , които по принцип си имат проблеми със стомаха и червата , тези празници могат да се окажат доста сериозно изпитание на здравето им.

За да не стигате до проблеми като  болки, подуване, газове и възпаления , запек и разтройство ние ви предлагаме да вземете превантивни мерки. Натуралната билкова тинктура Здраве и маслото от орех с витамин Е , са вашите помощници. Когато започнете да ги приемате няколко дни преди празниците , вие ще си осигурите добро храносмилане и дори да получите горните оплаквания с билковата тинктура Здраве и маслото от орех ще елиминирате неприятните усещания. Вие ще си гарантирате , че няма да  си помрачите празничните дни и няма да ви се налага  да търсите лекари и аптеки. Традиционно всички празнични събирания, обеди, вечери, партита и т.н. се провеждат около масата. В резултат хапваме много повече и много по-често отколкото сме свикнали. Допълнително, прекарвайки почивните дни вкъщи или на гости у близки хора, където винаги има изостанала храна от празничните трапези, е много изкушаващо да похапваме по-често и без да сме наистина гладни. Това е една от основните причини да натоварваме стомаха и червата и да се стига до проблеми като подуване, болки и парене в стомаха..

Практичен съвет: Хранете се само на маса и само по време на основните хранения – закуска, обяд, вечеря (+ евентуално една подкрепителна закуска). Избягвайте да похапвате, да опитвате, да се изкушавате с храна извън тези хранения. Фокусирайте се върху другите аспекти на празниците – време със семейството, срещи с близки и приятели, възможност да поспите повече, да прочетете отдавна отлагана книга, да изгледате някой хубав филм.

Пакет „Здрав стомах „ включва един брой билкова тинктура Здраве и един брой масло от орех с витамин Е. Те са абсолютно достатъчни да се насладите на празничните дни и да подобрите здравето на стомаха и червата. Можете да ги закупите с бърза поръчка на тел. 0897992495 или на www.badizdrav.eu

С любов екипа на : Хелт Агейн

Бъдете здрави

 

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.