Предизвикателство как да спрем захарта за 30 дни

Има ли полза от това предизвикателство без захар?

Това е петото по ред предизвикателство без захар и опита ми до момента показва:

 • между 40 и 60 % от участниците спират за 30 дни захарта
 • 50% от участниците намаляват без проблем килограмите си и стават по-жизнени и енергични
 • подобрение на цялото здравословно състояние
 • придобиват навика да се хранят качествено и да се грижат за тялото си
 • ползване на намаление от 20% на билковите продукти от сайта www.badizdrav.eu

Много хора са имали нужда точно от този летящ старт за да постигнат невероятни резултати, да се освободят от своите зависимости, да се погрижат за себе си и за собственото си здраве!

Какво се случи в моя живот?

Преди да започна предизвикателството 30 дни без захар, самата аз бях зависима от захарта без да го осъзнавам. Всеки ден си купувах по 2 шоколада, които с голяма наслада си ги хапвах, пиех си кафето с две пакетчета захар и след обяд като ритуал си взимах следобедна бисквитка или парче кекс. Така цяла една година! Това разбира се с пълна сила се беше отразило както на физическото ми здраве, така и на емоционалното ми състояние. Бях качила повече от 15 килограма  без да се храня особено. Лицето ми беше цялото в пъпки и за капак нямах никаква енергия. Освен че се чувствах зле в тялото си, аз забелязах, че ако през деня не хапна нещо сладко, започвах да ставам нервна и да ми прималява. Бях в капана на сладкото!

Реших да се предизвикам и да спра захарта за един месец. Започнах веднага. Но … още на третия ден без захар забелязах, че се появи главоболие и неистова нужда да хапна нещо сладичко. Тази първа една седмица на физическа и психическа нестабилност бяха най-трудни! Имах чувството, че отказвам цигари. Не можех и да си представя, че понякога такива уж на пръв поглед елементарни неща като захарта, могат да дадат толкова сериозна и голяма зависимост. След тази първа една седмица, аз започнах да се променям. Нямаше го главоболието, тялото от надут балон, започна да връща нормалната си форма. Не ми ставаше лошо от това, че не съм яла нищо сладко. За този едни месец без каквато и да е захар аз свалих близо 16 кг., лицето ми стана чисто като “стъкло“, нямах нужда от захар за да съм енергична и да имам настроение.

Започнах осъзнато да гледам етикетите за захар. Открих, че много са малко храните, в които няма добавена захар! Това ме накара по-осъзнато да наблюдавам с какво храня тялото си.  И така постигайки тези невероятни резултати, реших да бъда в помощ на още хиляди хора да премахнат тази зависимост от живота си. За близо 5 години през 30 дневното предизвикателство без захар преминаха хиляди хора, като голяма част от тях за моя радост също като мен успяха да се преборят със зависимостта от захарта.

Какво представлява предизвикателството?

Идеята е да намалиш количеството захар, което използваш в живота си, да свалиш излишните килограми по умен начин, да получиш повече енергия и да си в добро здраве.

За целта получаваш от мен:

 • ежеседмична програма
 • хранителен режим
 • упражнения
 • ежедневна мотивация
 • група за подкрепа
 • коучинг при нужда

За да участваш, запиши се до 3 май. Започваме от понеделник, 04.05.2020г.

Цената тази година е  80 лв.  40лв.

Какво споделиха хората?

Ивелина: Аз направих предизвикателството миналата година с Венера. Тогава се включих с радост, защото на ден изяждах по 2 шоколада, кафето пиех с 2 пакетчета захар и нямах нито енергия, нито настроение за нищо. Това предизвикателство ми дойде като спасение и ми помогна да сваля близо 10 кг, да спра захарта, което за мен тогава беше невъзможно и да получа повече енергия.

Петър: Здравейте, първо искам да благодаря на Венера за помощта  и подкрепата да намаля захарта преди 2 години. Въпреки че бях контузен тогава и не можех да тренирам аз успях да влезна във форма и да махна лошата храна от живота си. Това за мен е много! С нетърпение чакам следващото предизвикателство. Успех на всички!

Доника: Аз бях зависима от сладкото. Дори нощно време ставах да ям сладко. Изглеждах отпусната, подпухнала и с пъпки по лицето. Нямах енергия и лесно се уморявах. Миналата година се включих в предизвикателството и първите дни ми беше много трудно. Освен че ме болеше главата много, бях и доста изнервена. Но само след седмица станах нов човек. Спрях да имам здравословни проблеми, спрях сладкото и кипях от енергия и желание за нови неща. Горещо препоръчвам това 30 дневно предизвикателство, защото то променя животи!