fbpx

Дали дисковата херния е болест до края на живота?

Приятели,

вчера се срещнахме с наш клиент, на който му е било обяснено , че дисковата херния ще я носи до края на живота си. Човека веднъж беше изплашен от болките , които имаше и втори път от “диагнозата” , която му беше поставена. Той беше много депресиран и отчаян.

С тази статия  решихме да дадем по- различен поглед на ситуацията . Цялата статия е на база реална оценка , личен опит и много проучвания.

Най-честата причина за поясно-кръстовия радикулит е дискова херния. Тя възниква на основата на остеохондроза на прешлените. Тоест хронично невъзпалително заболяване на гръбначния стълб и неговия свързочен апарат. Болестният процес засяга преди всичко междупрешленните дискове. Най- честите дискови хернии са лумбална и поясна.

Каква е разликата между двете?

Лумбална дискова херния започва остро, с много болки и се появява най-често след физическо усилие, като вдигане на тежести,  внезапно рязко изправяне…Болката е едностранна, силна и остро режеща и обикновено преминава в рамките на пет дни. Появява се обаче отново след месеци или години, и то най-вече при резки движения или физическо натоварване.

За появата на поясната дискова херния заслуга имат простудите, огнищните инфекции и други възпалителни или токсични причини.Изразява се с понижен мускулен тонус и болки в подбедрицата.

Официалната медицина предлага ЕДИНСТВЕНО два метода за справяне с проблема:  консервативен и оперативен. В първия случай се дават обезболяващи медикаменти – нестероидни противовъзпалителни средства и кортикостероиди. Те трябва да приемат до 5 дни. А защо само  дни ? Защото според статистика на световната здравна организация от този тип лекарства смъртността е нарастнала с 40%. Болките в костите и ставите не водят до смърт , но този тип лекарства съсипват жизнено важни органи като могат да ви докарат сърдечна недостатъчност,  да ви направят “стоп” на бъбреците, да ви “докарат” язва и гастрит и да причинят още много вреди за организма.

Оперативния метод е все още с неясни резултати. Статистиката сочи ,че при него има едва 2% оздравяване от 98% .С оперативния метод “спасението от болката” е до 1 година. След този период се налага честа хоспитализация и венозен прием на нестороидни противовъзпалителни. Много често операциите се повтарят и болестта отново се връща.

Това , което ние от Хелт Агейн предлагаме е прием на специално разработена билкова добавка Ставексин. Освен ,че е абсолютно безвредна за организма , при нея хора с двойна и тройна дискова хернии както на врата , така и на кръста се връщат без проблем към нормалния ритъм на живот при прием от 4-5 месеца.

Какво посъветвахме нашия клиент? Да започне прием на билковата натурална тинктура Ставексин според неговото състояние. Да не вдига тежести , да няма тежък физически труд, да се пази от настинки . Ние знаем, че ако спазва точно дозировката и указанията , след известно време той ще забрави ,че някога е страдал от дискова херния. Неговата депресия и страх ще изчезнат, защото твърдения като ” … ще си носиш болестта цял живот” не съществуват.  Всичко е в ръцете на човека ! Ако той иска да бъде здрав ,ще направи всичко възможно да пие билковата тинктура Ставиксин редовно без пропуск , да пази здравето и да се грижи за себе си!

Има ли недостатъци билковата тинктура Ставиксин? Да , има . Той е ,че не действа като антибиотик след 48 часа , а действа в рамките на 3 месеца с натрупване. Резултата, който се постига при всекидневен прием е гарантиран за разлика от всички изброени манипулации и лекарства.

Как да се приема при дискова херния?

При тежки състояния е хубаво да се взима 3 пъти на ден по 20 капки и след като премине болката и сковаността ,може да се приема 2 по 20 капки сутрин и вечер!

Натурална билкова тинктура Ставексин  в момента за 3 броя може да се вземе с 15% отстъпка . Намалението е от 83.40 лв сега на 74.99 лв!

Промоцията важи до изчерпване на количествата!

За поръчки и информация: тел. 0897992495 или на www.badizdrav.eu

С любов: Венера Василева и

екипа на Хелт Агейн

Абонирайте се за нашите имейли и ще Ви изпратим Безплатна Е-книга "Как да се грижим за стомаха?" - 7 Съвета за разрешаване на проблеми със стомашно чревния тракт.

* задължителни полета

Изберете какви имейли искате да получавате от нас.

Винаги можете да се отпишете от имейлите ни, като кликнете на "Отписване".

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.