fbpx

Дали дисковата херния е болест до края на живота?

Приятели,

вчера се срещнахме с наш клиент, на който му е било обяснено , че дисковата херния ще я носи до края на живота си. Човека веднъж беше изплашен от болките , които имаше и втори път от “диагнозата” , която му беше поставена. Той беше много депресиран и отчаян.

С тази статия  решихме да дадем по- различен поглед на ситуацията . Цялата статия е на база реална оценка , личен опит и много проучвания.

Най-честата причина за поясно-кръстовия радикулит е дискова херния. Тя възниква на основата на остеохондроза на прешлените. Тоест хронично невъзпалително заболяване на гръбначния стълб и неговия свързочен апарат. Болестният процес засяга преди всичко междупрешленните дискове. Най- честите дискови хернии са лумбална и поясна.

Каква е разликата между двете?

Лумбална дискова херния започва остро, с много болки и се появява най-често след физическо усилие, като вдигане на тежести,  внезапно рязко изправяне…Болката е едностранна, силна и остро режеща и обикновено преминава в рамките на пет дни. Появява се обаче отново след месеци или години, и то най-вече при резки движения или физическо натоварване.

За появата на поясната дискова херния заслуга имат простудите, огнищните инфекции и други възпалителни или токсични причини.Изразява се с понижен мускулен тонус и болки в подбедрицата.

Официалната медицина предлага ЕДИНСТВЕНО два метода за справяне с проблема:  консервативен и оперативен. В първия случай се дават обезболяващи медикаменти – нестероидни противовъзпалителни средства и кортикостероиди. Те трябва да приемат до 5 дни. А защо само  дни ? Защото според статистика на световната здравна организация от този тип лекарства смъртността е нарастнала с 40%. Болките в костите и ставите не водят до смърт , но този тип лекарства съсипват жизнено важни органи като могат да ви докарат сърдечна недостатъчност,  да ви направят “стоп” на бъбреците, да ви “докарат” язва и гастрит и да причинят още много вреди за организма.

Оперативния метод е все още с неясни резултати. Статистиката сочи ,че при него има едва 2% оздравяване от 98% .С оперативния метод “спасението от болката” е до 1 година. След този период се налага честа хоспитализация и венозен прием на нестороидни противовъзпалителни. Много често операциите се повтарят и болестта отново се връща.

Това , което ние от Хелт Агейн предлагаме е прием на специално разработена билкова добавка Ставексин. Освен ,че е абсолютно безвредна за организма , при нея хора с двойна и тройна дискова хернии както на врата , така и на кръста се връщат без проблем към нормалния ритъм на живот при прием от 4-5 месеца.

Какво посъветвахме нашия клиент? Да започне прием на билковата натурална тинктура Ставексин според неговото състояние. Да не вдига тежести , да няма тежък физически труд, да се пази от настинки . Ние знаем, че ако спазва точно дозировката и указанията , след известно време той ще забрави ,че някога е страдал от дискова херния. Неговата депресия и страх ще изчезнат, защото твърдения като ” … ще си носиш болестта цял живот” не съществуват.  Всичко е в ръцете на човека ! Ако той иска да бъде здрав ,ще направи всичко възможно да пие билковата тинктура Ставиксин редовно без пропуск , да пази здравето и да се грижи за себе си!

Има ли недостатъци билковата тинктура Ставиксин? Да , има . Той е ,че не действа като антибиотик след 48 часа , а действа в рамките на 3 месеца с натрупване. Резултата, който се постига при всекидневен прием е гарантиран за разлика от всички изброени манипулации и лекарства.

Как да се приема при дискова херния?

При тежки състояния е хубаво да се взима 3 пъти на ден по 20 капки и след като премине болката и сковаността ,може да се приема 2 по 20 капки сутрин и вечер!

Натурална билкова тинктура Ставексин  в момента за 3 броя може да се вземе с 15% отстъпка . Намалението е от 83.40 лв сега на 74.99 лв!

Промоцията важи до изчерпване на количествата!

За поръчки и информация: тел. 0897992495 или на www.badizdrav.eu

С любов: Венера Василева и

екипа на Хелт Агейн

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро