Натурални билкови продукти Health Again

Искаш ли да Бъдеш здрав, без да прибягваш до лекарства?
Виж видеото: Кои са тези 10 неща, които вредят на здравето ни?

Интервю с Венера Василева

За нас

Венера Василева е здравен консултант, създател на курса ” Предизвикателството 30 дни без захар” и  ” Как да имаме здраво сърце” . Производител е на билкови натурални продукти и хранителни добавки. До момента има 6 патентовани здравни продукта, Дълги години е работила съвместно с професори от БАН.

Тя помага на хора, които страдат от проблеми със стомашно- чревния тракт, опорно- двигателната система,  проблеми от сърдечно- съдов произход  чрез билкови, натурални  продукти.

Това, което отличава работата на Венера от тази на останалите  производители на билкови продукти е , че постига гарантирани резултати, чрез естествената енергия на природата без химия, без рискови странични ефекти, на добра цена.  Това, което още отличава нейният подход на работа, е, че дава конкретни насоки и много готови решения (някой от личен опит), продължаващо наблюдение и подкрепа до постигане на  резултат

Благодарение на това, нейните  клиенти спират болката и връщат щастието от движението. И най-хубавото е, че се радват на здраве и дълголетие.

Всички продукти с марка Хелт Агейн са сертифицирани , а някой от тях международно одобрени. Работи се по най- високи технологични изисквания и стандарти.

Да действаме:
направи невидима промяна
и постигни видими резултати!

Препоръчани продукти

Имате въпроси?

Изпратете ни имейл с каквито и да е въпроси и препятствия, с които може би се сблъсквате и ние ще направим всичко възможно да Ви отговорим.