fbpx

14 стъпки към щастието! Възползвай се

Приятели,

как да постигнем това щастие, което всеки път ни се изплъзва?

Каква е тайната на щастливите отношения и как да бъда и аз щастлив?

Има ли специален ритуал за щастие , който ако го направя и всичко ще се подреди по мой начин?

Да , можеш да бъдеш истински щастлив и то само с тези 14 стъпки към щастие

Дори да изпълниш само 7 ти ще имаш резултат Просто след като ги прочетеш веднага ги приложи и на момента живота ти ще се промени

Гарантирано и изпитано работи Сега си на ход ти:

1. Започнете да прекарвате времето си с правилните хора. – Това са хора, които ви забавляват, които ви обичат и хората, които ви окуражават да се развивате по здравословен и вълнуващ начин. Именно тези хора ще ви накарат да се почувствате по-живи, а не само да ви поздравяват за това, което сте в момента, а и да ви подкрепят и окуражават да бъдете такъв какъвто искате.

2. Изправяйте се очи в очи с проблемите си. – Това не са проблеми, които ви определят, но е важно да разберете как реагирате на тях и се възстановявате от последствията. Проблемите няма да изчезнат, докато не вземете мерки. Направете каквото можете, когато можете и приемете това, което сте направили. Всичко се състои в малките стъпки в правилната посока, сантиметър по сантиметър. Тези на пръв поглед миниатюрни крачици са толкова важни за цялостния път, който трябва да извървите.

3. Започнете да бъдете честни със себе си. – Бъдете честни за това, което е правилно, както и за това което трябва да се промени. Бъдете честни за това, което искате да постигнете и което искате да бъдете. Бъдете честни с всеки аспект от живота си, винаги. Защото вие можете да разчитате само на себе си. Вникнете дълбоко в душата си, за да откриете това което сте в действителност. След като го направите, вие ще имате по-добро разбиране за това къде се намирате в момента и как сте стигнали до тук и вие ще бъдете по-добре подготвени, за да установите къде искате да отидете и как да стигнете до там.

4. Направете собственото си щастие първи приоритет – Вашите нужди имат значение. Ако не се цените, ако не се грижите за себе си и не се придържате към себе си, вие сами се саботирате. Помнете, че вие можете да се грижите за себе си докато се грижите за хората около вас. Когато обаче задоволите собствените нужди, чак тогава ще бъдете по-способни да помогнете на онези, които най-много се нуждаят от вас.

5. Започнете да бъде себе си. – Опитвайки се да бъдете някой друг губите същността си. Бъдете себе си! Прегърнете човека, който е във вас, който има идеи, сили и красота като никой друг. Бъдете човека, който познава себе си – най-добрата версия при най-добрите условия. Преди всичко бъдете верни на себе си и ако не можете да вложете сърцето се в това, с което се занимавате, тогава започнете да се занимавате с нещо друго.

6. Започнете да забелязвате и да живеете СЕГА. – Сегашният миг е истинско чудо! Точно сега е единственият момент, който е отреден за вас. Точно сега е животът. Така че спрете да мислите колко великолепни ще са нещата в бъдеще. Не се тормозете какво сте направили в миналото. Научете се да бъдете „тук и сега” и се насладете на живота докато се случва. Оценете света колко е красив точно в този момент.

7. Започнете да се учите от грешките си. – Добре е да има грешки, те са трамплин за напредък. Ако не се проваляте от време на време значи не се стараете достатъчно и не се учите. Поемете риск, паднете, а след това станете и опитайте отново. Отдайте значимото на това, че работите върху себе си – опитвате се, учите се, израствате и се подобрявате. Значими постижения почти винаги се постигат след дълъг път на неуспехи. Една от „грешките”, от които се страхувате, може да ви доведе до най-голямото ви постижение.

8. Станете по-учтиви към себе си. Ако имате приятел, който ви говори по същия начин, по който и вие от време на време си говорите, колко дълго ще позволите на тази човек да ви бъде приятел? Начинът, по който се отнасяме към нас самите, поставя стандарт за околните. Трябва да обичаш това, което си, иначе никой друг няма да те обикне.

9. Започнете да се радвате на нещата, които вече имате. Проблемът с много от нас е, че мислим, че ще бъдем щастливи, когато достигнем определен стандарт на живот – виждайки другите около нас – шефът с ъгловия офис, приятел на един приятел, който има страхотна къща на плажа и т.н. За съжаление отнема известно време преди да стигнете до там, и когато отидете там най-вероятно ще желаете нова дестинация. Така целият ви живот ще мине в мисли за неща, които искате без да имате време да се спрете и да се насладите на нещата, които имате сега. Така, че отделете малко време всяка сутрин, когато се събудите да оцените къде се намирате и какво притежавате тук и сега.

10. Започнете да създавате своето собствено щастие. – Ако чакате някой друг да ви направи щастливи, вие пропускате момента. Усмихнете се, защото можете. Изберете щастието. Бъдете промяната, която искате да видите в света. Бъдете щастливи с това, което сте сега, и нека позитивното мислене вдъхнови пътуването ви в утрешния ден. Щастието често се среща стига да пожелаете да го потърсите. Ако търсите щастието в рамките на възможностите, които имате, почти сигурно е, че ще го откриете. Но ако непрекъснато търсите нещо друго за съжаление ще откриете и него.

11. Започнете да давате шанс на идеите и мечтите си. – В живота рядко се случва така, че получавате шанс; по скоро се възползвате от шанс, който сте получили. Никога не може да сте 100% сигурни, че ще се получи, но можете да бъдете 100% сигурни, че ако не се опитвате нищо няма да се случи. През повечето време просто трябва да потърсите шанса. И няма значение как изглеждат нещата, те винаги завършват по най-добрия възможен начин. И да успеете и да не успеете винаги ще научите нещо – откъдето и да го погледнете е печеливша ситуация.

12. Започнете да вярвате, че сте готови за следващата стъпка. – Вие сте готови! Помислете си за това. Имате всичко, от което имате нужда сега, за да направите следващата малка реалистична стъпка напред. Така че прегърнете с охота възможностите, които се отварят пред вас и приемете предизвикателството – това са дарове, които ще ви помогнат да се развиете.

13. Започвайте нова връзка, заради правилната причина. – Започвайте нови връзки с хора, на които можете да разчитате, които са честни, които оказват влияние върху това кои сте вие и какви искате да бъдете. Избирайте приятели, които ще се гордеете, че познавате, хора, на които се възхищавате, които ви засвидетелстват любов и уважение – хора, които ще отвърнат на вашата добрина и отдаденост. Обръщайте внимание на това, което хората правят, защото постъпките на един човек са много по-важни от думите му и начина, по който другите ги представят.

14. Давайте шанс на новите хора, с които се запознавате. – Звучи грубо, но наистина няма да можете да запазите всеки приятел, който някога сте създали. Хората и приоритетите се променят. Докато някои връзки избледняват други ще изгряват. Приветствайте възможността да създавате нови връзки като по естествен път се освобождавате от други стари такива, които вече не ви носят същата емоция. Доверявайте се на преценката си. Прегърнете новите връзки, имайки ясното съзнание, че ще бъдете в непозната територия. Бъдете готови да се учите, бъдете готови за нови предизвикателства и бъдете готови, че можете да срещнете някой, който може да промени живота ви завинаги.

И на въпросите , които си поставихме в началото , отговора е ,че няма точна формула ,но тези 14 начина ще ни помогнат да постигнем истинското щастие ,без никакви вълшебни ритуали.

 

Разгледайте и нашите предложения за натурални билкови продукти  от тук :https://badizdrav.eu/shop/

 

Бъдете здрави!

www.badizdrav.eu

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро